Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ce trecut şi ce prezent „îl recomandă” pe senatorul Pereş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În legătură cu atacurile din ultima vreme la adresa deputaţilor Teodor Atanasiu şi Călin Potor, venite din partea senatorului Alexandru Pereş, aş dori să fac câteva precizări necesare… Observ că nici Alexandru Pereş nu mai contestă faptul că USL va câştiga alegerile locale de anul viitor, atât la nivelul municipiului Alba Iulia cât şi la nivel judeţean. Atacurile virulente împotriva celor doi deputaţi liberali confirmă că principalii adversari ai PDL sunt într-adevăr Potor şi Atanasiu. Pereş este un dinozaur politicianist, care stă de 20 de ani în funcţii publice şi care nu a făcut nimic pentru Alba, decât să-şi împartă bucatele în familie. Normal că pedeliştii sunt supăraţi pe Teodor Atanasiu pentru că, în perioada în care acesta a fost ministrul Apărării a făcut ce nu a reuşit nici un alt ministru al PD: a retrocedat Cetatea albaiulienilor. A luat-o de la armată şi a dat-o albaiulienilor. Asta însă uită să spună şi Hava şi Pereş.
Cred că cel mai bine ar fi ca deputatul Pereş să se retragă din viaţa politică. Tatăl său a fost şef al Securităţii Cluj. Acesta a contribuit la reprimarea unui simbol naţional: doamna Doina Cornea. Fiul unui asemenea tată nu are calitatea morală de a ne reprezenta în Parlament. Dacă nu o va face el, cu siguranţă o vor face cetăţenii judeţului Alba care, potrivit sondajelor şi recunoaşterii lui Pereş, vor alege USL. În aceste condiţii, de anul viitor, PDL ALBA va avea un singur parlamentar şi acela, cu siguranţă nu va fi Pereş.
Sunt supăraţi pe Călin Potor, pentru că, atât timp cât acesta a condus Ambulanţa şi Spitalul judeţean, aceste două unităţi medicale au prestat servicii de calitate. L-au verificat „la sânge” şi nu au reuşit să producă nici o dovadă că ar fi fost vorba de deficienţe manageriale. În vremea lui Potor, cu bani mai puţini, la spital şi la ambulanţă lucrurile mergeau mai bine.
Acum politicianul Ion Dumitrel a politizat spitalul de la portar şi până la director, pentru ca sifonarea banului public să fie ca la carte. În epoca „modernizării” lui Dumitrel, specialiştii pleacă pe bandă rulantă din cauza salariilor de mizerie cu care guvernarea portocalie Boc-Hava-Dumitrel i-a stimulat.
Aşa că, de câte ori îi va ataca suburban pe oricare dintre colegii mei, îi voi aduce aminte senatorului PDL Alexandru Pereş ce trecut „îl recomandă” şi ce „bogată” activitate parlamentară are, în interesul cetăţenilor din Alba.
Rareş BUGLEA,
vicepreşedinte al PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea