Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ce schimbări pregătește WhatsApp: Detectarea textului din imagini și mutarea istoricului conversațiilor printre modificările importante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce schimbări pregătește WhatsApp: Detectarea textului din imagini și mutarea istoricului conversațiilor printre modificările importante

Platforma WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume se află în plină schimbare și se pregătește să lanseze mai multe funcții noi pentru a-și îmbunătăți serviciile, potrivit The Mirror.

În versiunea nouă a aplicației, utilizatorii vor avea posibilitatea de a bloca contactele nedorite într-un mod mai rapid și eficient. Aceasta va permite utilizatorilor să blocheze mai multe persoane din agendă într-un timp mai scurt și să își protejeze mai bine confidențialitatea și confortul în timpul utilizării platformei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Detectarea textului din imagini. Dacă primești, de exemplu, o poză pe WhatsApp în care cineva a scris un text, de mână sau electronic, aplicația va putea să ți-l detecteze rapid, pentru a nu fi nevoit să îl rescrii, ci să faci operațiunea automat.

Mutarea istoricului conversațiilor. Pentru cei care își schimbă telefonul, va exista opțiunea de a-și muta mesajele de pe un dispozitiv pe celălalt, fără a mai apela și la Google Drive.

Redirecționarea elementelor media. În viitor, va fi posibil să retrimiteți videoclipuri și elemente mari fără a mai fi nevoiți să le descărcați în prealabil.

WhatsApp va introduce o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea să treacă cu mai mare ușurință de la camera foto la cea video. Această funcție va face ca trecerea de la un mod la altul să fie mult mai fluidă și mai rapidă, permițând utilizatorilor să captureze momentele importante în modul dorit, fără a fi nevoie să facă ajustări complicate în setările camerei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea