Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ce pedeapsă a primit un șofer care provocat un carambol pe DN1, în Alba: Victima a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce pedeapsă a primit un șofer care provocat un carambol pe DN1, în Alba: Victima a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la pedeapsa de 9 luni închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 14.09.2020, în jurul orei 18.06, inculpatul, în timp ce a condus autoturismul marca Skoda, pe DN 1, ajungând la km 391+055 m, nu a păstrat o distanţă de siguranţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, marca Dacia Sandero, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în autoturismul marca Volkswagen Passat, iar mai apoi, autoturismul Sandero a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, rezultând în urma impactului rănirea persoanei vătămate, pasageră în vehiculul marca Dacia Sandero, care a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 70-80 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în pericol viaţa.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj de ambulanță şi transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Alba Iulia, unde a primit îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul preliminar comă grad III. traumatism sever, rămânând internată în spital la secţia Neurochirurgie din cadrul Spitalului.

Din probele administrate a reieşit că niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa alcoolului. Prin declaraţiile date în cauză, inculpatul şi-a asumat în totalitate culpa în producerea evenimentului rutier.

Sentința poate fi atacată cu drept de apel în 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea