Ce pedeapsă a primit tânărul din Munții Apuseni care din răzbunare a lovit cu mașina trei persoane

Paul Voicu - Primar 2020

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Horea, judeţul Alba, a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Decizia nu este definitivă.

Pădurean Nicolae este acuzat că a lovit intenţionat cu maşina trei persoane care se deplasau pe stradă. Scandalul a avut loc în 27 august 2017.

ELIT

Potrivit investigatorilor, inculpatul, în timp ce conducea seara un autoturism proprietate personala pe o stradă din comună, pe fondul unui conflict spontan anterior, a lovit cu autovehiculul în mod intenţionat trei persoane vătămate care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcţia lor de mers.

Ulterior şoferul a părăsit locul accidentului şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de poliţie alertate între timp despre acest eveniment.

Mihail David - 2020

Victimele au suferit multiple leziuni traumatice care au necesitat spitalizarea acestora la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în octombrie 2017, iar prima decizie a fost pronunţată în 26 noiembrie 2018. Inculpatul, aflat în stare de arest la domiciliu, poate formula contestaţie la Curtea de Apel.

Pădurean Nicolae a mai fost obligat să achite suma de circa 20.000 de lei, cu titlu de daune morale, celor trei bărbaţi pe care i-a lovit intenţionat cu maşina.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...