Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ce pedeapsă a primit tânărul din Munții Apuseni care din răzbunare a lovit cu mașina trei persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Horea, judeţul Alba, a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat. Decizia nu este definitivă.

Pădurean Nicolae este acuzat că a lovit intenţionat cu maşina trei persoane care se deplasau pe stradă. Scandalul a avut loc în 27 august 2017.

Potrivit investigatorilor, inculpatul, în timp ce conducea seara un autoturism proprietate personala pe o stradă din comună, pe fondul unui conflict spontan anterior, a lovit cu autovehiculul în mod intenţionat trei persoane vătămate care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcţia lor de mers.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Ulterior şoferul a părăsit locul accidentului şi a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de poliţie alertate între timp despre acest eveniment.

Victimele au suferit multiple leziuni traumatice care au necesitat spitalizarea acestora la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în octombrie 2017, iar prima decizie a fost pronunţată în 26 noiembrie 2018. Inculpatul, aflat în stare de arest la domiciliu, poate formula contestaţie la Curtea de Apel.

Pădurean Nicolae a mai fost obligat să achite suma de circa 20.000 de lei, cu titlu de daune morale, celor trei bărbaţi pe care i-a lovit intenţionat cu maşina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea