Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce instituții publice „vizitează” Camera de Conturi Alba în primul semestru din 2021: CJ Alba și 6 primării din județ, printre cei vizați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost stabilit programul de activităţi al Camerei de Conturi Alba, în ceea ce priveşte activităţile de audit la instituţii din administraţia publică a judeţului, pe primul semestru din anul 2021.

Astfel, începând cu luna martie se vor desfăşura acţiuni de audit financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară la Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia şi Primăria oraşului Zlatna.

În aprilie este programat un audit similar la Primăria comunei Cricău, iar în luna mai sunt programate acţiuni de audit la primăriile comunelor Râmeţ, Meteş şi Almaşu Mare.

În luna iunie, inspectorii de conturi vor poposi la Primăria comunei Unirea, unde vor desfăşura atât un audit financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară, cât şi un audit de conformitate referitor la controlul legalităţii sau garantării, precum şi a utilizării şi rambursării finanţărilor rambursabile de la nivelul unităţii administrativ-teritoriale.

În ceea ce priveşte instituţiile publice subordonate unor entităţi din cadrul administraţiei publice centrale, în primul semestru din acest an verificările vor viza: Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alba (martie – aprilie), Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba (martie – mai), Biroul Vamal de Interior Alba (iunie), Curtea de Apel Alba Iulia (aprilie – mai), Centrul farmaceutic Zonal Sebeş (februarie – martie), Instituţia Prefectului Alba (februarie – martie).

În programul de verificări a cheltuirii fondurilor publice s emai află Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Alba (februarie – martie), Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia (februarie – martie), Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (februarie – martie), Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (februarie – martie), Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor (martie – aprilie), Direcţia de Sănătate Publică (februarie – martie). Activităţile se referă la auditul financiar asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea