Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ce calități avem, în funcție de data nașterii: Care sunt diferențele și asemănările dintre generații

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ce calități avem, în funcție de data nașterii: Care sunt diferențele și asemănările dintre generații

Numerologul Corina Stratulat a spus că există multe asemănări între persoane născute în generații diferite, într-o familie, în funcție de data nașterii. Analizând dinamica unei familii, ne putem da seama și de unde apar conflictele într-o familie.

Ce calități avem, în funcție de data nașterii

Persoanele născute în anii 60

Aceste persoane sunt, de regulă, foarte pragmatice. Ei sunt oameni muncitori, care nu s-au ferit de muncă. Prioritatea lor este să facă bani și să aibă o casă și o mașină, punând foarte mult accent pe câștig.

Persoanele născute în anii 70

Ei sunt oameni cu viziune, oameni foarte talentați. Aceste persoane s-au orientat mai mult spre zona spirituală și caută mai mult să fie înțelepți, să ia decizii raționale, nu doar bazate pe ce avere strâng și lupta pentru supraviețuire. Pe ei îi ghidează cifra 7.

Persoanele născute în anii 80

Oamenii născuți în anii 80 sunt foarte resposabili și pun preț pe ceea ce și-au asumat ca datorie. Sunt punctuali și își fac mereu treaba. Sunt dornici să realizeze lucruri mari și nu se mulțumesc cu puțin. Ei au și un simț patriotic bine dezvoltat. Sunt oamenii care se dăruiesc celorlalți.

Persoanele născute în anii 90

Aceste persoane sunt cele care au o inteligență peste medie. Apariția cifrei 9 de mai multe ori în codul numerologic ne indică faptul că ei sunt foarte inteligenți. De asemenea, acești oameni sunt niște idealiști și sunt capabili să se adapteze rapid la alte medii, a spus Corina Stratulat la Antena 1, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Într-o altă emisiune, numerologul Corina Stratulat a vorbit despre bani. „Trebuie să știu de ce îmi doresc bani, ce vreau să fac cu ei, ce experiențe îmi aduc banii. Dacă eu nu știu de ce îmi doresc bani, nu am cum să-i primesc, nu am cum să-i atrag în viața mea. Avem legea atracției. Toți au auzit de ea, dar nu știu cum să o folosească. Inclusiv bani putem atrage. Deci, știu de ce vreau bani și știu și câți vreau. Nu trebuie să-mi fie rușine că vreau bani. Nu este un păcat să avem bani sau să ne dorim bani. Vorbim de a face bani noi cu putințele noastre într-un mod corect, legal, moral, etic”, a spus Corina Stratulat, numerolog, la Antena 1, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„După ce am definit ce-mi doresc, urmează a doua întrebare: prin ce metodă? Ce sunt dispus să fac? Noi ne naștem cu anumite abilități. Poate că încă nu le-am descoperit, însă toți avem abilități native”, a precizat numerologul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul de la 1 iunie: Singura condiție care trebuie îndelpinită Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinu, fără a mai avea nevoie de pașaport, cu o singură condiție, conform unei măsuri anunțate de guvernul de la Ankara. Citește și: Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea