Ce a detectat scanerul în curtea criminalului de la Caracal. Posibile noi probe

Ce a detectat scanerul în curtea criminalului de la Caracal. Posibile noi probe

Posibile noi probe au fost descoperite miercuri în curtea lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au predat medicilor legiști oseminte găsite sub plăcile de beton turnate în curtea casei, potrivit digi24.ro.

Fragmentele osoase au fost descoperite într-o groapă cimentată adâncă de aproape 3 metri. Oasele vor fi expertizate de specialiștii de la INML care urmează să stabilească dacă acestea provin de la un om sau sunt de natură animală. În plus, criminaliștii au delimitat noi zone în curtea lui Gheorghe Dinca, zone unde aparatul de scanat a detectat noi posibile probe, așa că și acolo vor urma săpături.

ELIT

Căutările pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto care s-a declarat călăul Luizei și Alexandrei, ating zilele acestea ultima fază.

De mai bine de o lună criminaliștii răscolesc toată proprietatea lui Gheorghe Dincă. O suprafață imensă, de aproape 3.000 de metri pătrați. Fiecare palmă de pământ a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi.

Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită și i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri.