Rămâi conectat

Actualitate

Cazul Caracal: Încă trei victime ale lui Dincă, identificate după petele de sânge. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazul Caracal: Încă trei victime ale lui Dincă, identificate după petele de sânge. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT în cazul crimelor de la Caracal înaintează, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel puţin trei victime ale suspectului Gheorghe Dincă.

Procurorii au prelevat în urma cercetărilor la faţa locului zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică alte cel puţin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Femeile sunt în viaţă, conform surselor Adevărul, şi chiar ar fi fost audiate de către anchetatori. Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină.

Ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere şi violată, dar şi bătută, la final agresorul ameninţând-o că dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate o va omorî. Femeia a povestit pe larg calvarul prin care a trecut şi de ce vreme de luni de zile nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceştia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui.

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând“ fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Suspectul de crimă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, nu însă şi violul asupra acestora, despre Luiza Melencu spunând chiar că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, de două ori, însă cu acordul fetei, a treia oară fata refuzând şi de aici iscându-se o ceartă care ar fi dus la loviturile aplicate de Dincă, în urma cărora fata a căzut, s-a lovit şi a murit.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea