Câţi bani vor primi Bittman şi Holograf pentru spectacolul din 30 noiembrie, de la Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Câţi bani vor primi Bittman şi Holograf pentru spectacolul din 30 noiembrie, de la Alba Iulia

Manifestările dedicate sărbătorii Zilei Naționale au debutat deja în Capitala Marii Uniri, iar pregătirile pentru 1 decembrie 2019 sunt în toi. Holograf este printre cele mai longevive si de succes trupe din România, va susține în 30 noiembrie la Alba Iulia, un concert, în cadrul momentului intitulat Vocile rock.

Suma pe care a obţinut-o trupa Holograf, care va cânta timp de o oră în Piața Cetății este de 62.534,05 RON
(13.080,25 EUR), cu TVA inclus, incluzând onorariul pentru 60 de minute de program, transportul și masa artiștilor.

ELIT

Citește și: Program 1 Decembrie 2019 Alba Iulia.

Asta înseamnă 218 de euro pe minut de concert. Contractul prevede că autoritatea contractantă va asigura cazarea artistului, constând în: 2 camere duble twin și 8 camere single. De asemenea, organizatorul trebuie să asigure necesarul tehnic, conform rider tehnic artist.

Mihail David - 2020

Holograf este o formație românească de muzică rock înființată la București în 1977, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...