Rămâi conectat

Politică Administrație

Cătălin Predoiu i-ar putea lua locul lui Teodor Atanasiu la șefia PNL București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele din umbră al liberalilor, Cătălin Predoiu, ar putea prelua șefia organizației PNL București, după ce prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu a căzut în dizgraţia conducerii partidului.

atanasiu si predoiuDeocamdată, Cătălin Predoiu nu a acceptat funcţia. Colegii săi susţin că actualul prim vicepreşedinte se teme să nu fie sacrificat, în cazul unui eşec al candidaţilor liberali la primăria generală şi la cele de sector.

Pe de altă parte, Marian Petrache se va retrage din funcţia de secretar general al vechiului PNL şi ar putea fi desemnat vicepreşedinte regional pentru zona Bucureşti-Ilfov.

Iar omologul său de la PDL, Gheorghe Flutur ar putea deveni vicepreşedinte regional peste trei-patru filiale judeţene din Moldova de Nord. În locul lor, secretar general al noului PNL ar putea fi primarul de Oradea, Ilie Bolojan, scrie Digi24.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea