Rămâi conectat

Actualitate

Castelul prințului austriac, care l-ar fi împușcat pe ursul Arthur, luat cu ASALT pe internet, de români. Val de recenzii negative

Ziarul Unirea

Publicat

în

O platformă dedicată turiștilor și călătoriilor a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, din Austria, ce aparține familiei prințului Emanuel de Liechtenstein.

Compania a luat această decizie după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului în ultimele ore.

„Datorită unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând – așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare urs din România, Arthur, a fost ucis de un prinț din Austria. Ar fi plătit 7000 de euro pentru a-l omorî

Și pagina de Google a Castelului din Riegersburg a fost luată cu asalt de sute de români indignați.

Prințul Emanuel de Liechtenstein este acuzat că a ucis un animal despre care se scrie că era “regele urşilor”, deși ar fi obţinut permis pentru a împuşca o ursoaică ce le provoca probleme localnicilor.

7.000 de euro a plătit pentru vânătoare și a plecat cu trofeul. Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600. Adică este un urs valoros, de aur – în limbajul vânătorilor.

Prințul Emanuel de Liechtenstein locuiește în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria. Castelul aparține familiei regale a Principatului Liechtenstein, care l-a cumpărat în 1822, potrivit Travel to Austria.

Castelul este administrat de prințul Emanuel de Liectenstein, potrivit elvețienilor de la Blick.

Prințul Josef-Emanuel of Liechtenstein are 32 de ani și este cel mai mic copil și singurul fiu al cuplului regal Nikolaus și Margaretha de Liechtenstein. Este al 16-lea pe linia de succesiune la tron.

“Nu sunt austriac, ci cetăţean din Liechtenstein. Există o monarhie acolo de 300 de ani. În calitate de membru al casei de guvernământ, mi se permite să port acest titlu şi este menţionat în toate documentele mele”, a declarat el într-un interviu penru soj.at

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea