Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Casa de Cultură a Studenţilor: cursuri gratuite de canto şi muzică uşoară

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eşti pasionat de muzică şi ai o vârstă cuprinsă între  14 şi 35 de ani? Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, în colaborare cu profesorul de canto Ion Chiciudean, organizează casting în vederea selectării de tineri şi studenţi talentaţi, care vor beneficia de cursuri gratuite de canto şi muzică uşoară pentru promovarea lor atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional.
Aşa după cum ne-a informat domnul Gheorghe Berghian, directorul Casei de Cultură a Studenţiilor, condiţiile de participare sunt: liceeni, studenţi şi nu numai (solişti şi grupuri) cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani.  Perioada de înscriere: 04-24 aprilie 2012, între orele 08.00-16.00, la sediul instituţiei din Alba Iulia.
Castingul se va desfăşura miercuri, 25 aprilie 2012, ora 16:00, în sala amfiteatru a Casei de Cultură a Studenţilor.(A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea