Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Carnat – titular, Suciu – rezervă în a doua partidă de verificare a selecţionatei Under 17 *România a remizat cu Scoţia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suciu RomaniaReprezentativa Under 17 a României a remizat, la Kilmarnock, în al doilea joc de pregătire cu selecționata similară a Scoției, scor 1-1 (0-0). Spre deosebire de primul meci, când jucătorii din Alba, portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) şi atacantul Nicolae Carnat (Wolverhampton) au fost titulari, evoluând până la pauză, în a doua confruntare a jucat doar Carnat (până în minutul 61).
În urmă cu două zile, ”tricolorii” antrenați de Bogdan Vintilă au pierdut cu 2-1, singurul gol al României fiind reușit, la 1-0 pentru gazde, de Adrian Petre. În confruntarea de joi, gazdele au deschis scorul prin McLennan, iar în minutul 67 “tricolorii” au egalat graţie lui Ad. Petre (din penalty).
Dacă Nicolae Carnat este un obişnuit al loturilor naţionale, din perioada când evolua la Academia “Gheorghe Hagi”, în schimb Cătălin Suciu, tânărul goalkeeper al echipei din Liga a V-a a bifat prima convocare, prilej cu care a şi debutat în reprezentativa Under 17.
Reprezentativa Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. Pe 21, 23 și 26 martie, la Birmingham, ”tricolorii” vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia pentru un loc la turneul final.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea