Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Carmen Spătăcean, candidatul USR la Primăria Municipiului Blaj la alegerile din iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carmen Spătăcean, candidatul USR la Primăria Municipiului Blaj la alegerile din iunie 2024

USR Blaj și-a desemnat candidatul la Primăria Municipiului Blaj pentru alegerile ce vor avea loc în iunie 2024.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Adunarea Generală a Filialei locale USR Blaj, întrunită în 19 martie 2024, s-a reunit pentru a vota candidatul partidului nostru pentru funcția de primar al Municipiului Blaj, cel care va înfrunta în lupta electorală din iunie Goliat-ul PNL-ist local. Voturile membrilor noștri au mers către președintele filialei de la Blaj, Carmen Spătăcean.

În orașul de pe Târnave, Carmen Spătăcean face opoziție civică de câțiva ani. De la finalul anului 2023 a ales un alt mod de luptă, alăturându-se USR, formațiune în ale cărei principii s-a regăsit de nenumărate ori din postura de observator al vieții politice.

Președintele Filialei Blaj a USR, de profesie jurist, a devenit principalul avertizor cu privire la numeroasele abuzuri ale administrației locale, o postură din care a experimentat adversitatea actualului primar, exprimată în moduri demne de regimurile autoritare.

Carmen Spătăcean își propune, în primul rând, să schimbe chiar acest mod nedemocratic de relaționare cu cetățeanul.

Orașul Blaj trebuie să se reafirme ca un centru urban în care fundamentele administrației să fie reașezate pe pilonii constituționali și legali, consolidați de o atitudine pro-cetățean, nu una pro-grup de interese. Alături de blăjeni și de echipa USR din filiala locală, Carmen Spătăcean are toate șansele să aducă schimbarea atât de necesară în bine.

USR ALBA îi susține cu tot entuziasmul pe colegii din Filiala locală Blaj. Suntem convinși că blăjenii vor fi arbitrul perfect pentru cea mai aprigă bătălie electorală desfășurată în urbe în ultimii ani, o bătălie în care sperăm să nu asistăm la abuzuri și alte tipuri de derapaje, nedemne de un oraș european, cum se vrea a fi Blajul!

Mult succes, Carmen Spătăcean!
Mult succes, USR BLAJ!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea