Rămâi conectat

Actualitate

Care sunt blocurile cele mai căutate de români? Agent imobiliar: „Din anii aceștia vor oamenii!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Care sunt blocurile cele mai căutate de români? Agent imobiliar: „Din anii aceștia vor oamenii!”

Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dezvăluit că blocurile construite după 1980 sunt cele mai căutate în prezent, pentru că sunt cele mai rezistente.

„După cutremurele din Turcia, blocurile vechi nu prea mai sunt așa căutate: ’60-’70-’80 ani de construcție. Mie mi-au scăzut prețurile cu 30%. Am pus într-o dimineață anunț: 2 camere, bloc din ’55, fără risc seismic. A sunat telefonul, am avut 4 apeluri. După cutremurul din Turcia nu a mai sunat telefonul două săptămâni pentru apartamentul ăla. Și ce să fac, am scăzut prețul, ca să se vândă. Chiria e mai mare într-un bloc nou pentru că e și frica asta de cutremur. A intrat frica în oameni”, a declarat Şerban Trâmbiţaşu.

„Blocul să fie după 80! De ce? În ’77 a fost cutremurul ăla rău și imediat după ’77, adică ’80-’81-’82-’83-’84, memoria victimelor era încă vie. A fost tragic (…) Ar trebui să îți iei trei garsoniere în blocurile construite în anii ’80-’81-’82-’83-’84”, a mai precizat Şerban Trâmbiţaşu în cadrul podcastului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea