Rămâi conectat

Ştirea zilei

Care ar fi motivele din spatele crimei care a îngrozit Alba Iulia: De ce a pierit un copil de doar un an de mâna tatălui său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Care ar fi motivele din spatele crimei care a îngrozit Alba Iulia: De ce a pierit un copil de doar un an de mâna tatălui său

Continuă să apară noi detalii și informații șocante în cazul cumplitei tragedii care a îngrozit întreaga comunitate din Alba Iulia. Un tânăr de 27 de ani și-a ucis fiul de numai un an, apoi și-a pus capăt zilelor.

Citește și: ȘOCANT: Un bărbat și un copilaș de doar un an găsiți SPÂNZURAȚI într-un apartament din Alba Iulia. Posibilă CRIMĂ urmată de SINUCIDERE

Sâmbătă pe lângă zecile de postări pe Instagram, cu fotografii și filmulețe cu amintiri de când băiețelul era mai mic și cei trei erau o familie, bărbatul a postat și un bilet răvășitor în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său.

Citește și: Colegii lui Bogdan, tânărul care și-a ucis fiul și apoi s-a spânzurat, în stare de șoc: ”Doar despre copilaș ne povestea”

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.?… Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat? V-am întrebat „ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu?” Și nu ați spus nimic”, scria tânărul.

Bărbatul a încheiat scriind: „Încă pot alege”. Din nefericire a ales gelozia dusă la extrem și răzbunarea pe fosta iubită care nu a mai vrut să-l primească înapoi.

CITEȘTE ȘI:SCRISOAREA de ADIO lăsată de tatăl criminal din Alba cu câteva ore înainte de a-și ucide fiul și de a-și pune capăt zilelor: „Da, mi-am pierdut familia. Încă mai pot alege”

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, fosta iubită a mai sunat o data la 112, în cursul ultimului ani, după o ceartă fără violență.  O mărturie a caracterului tânărului este și declarația unui apropiat al celor doi, care a spus că femeia a plecat de la el pentru că a agresat-o. Părinții micuțului au avut o relație, însă în toamna anului trecut s-au despărțit și locuiau separat.

YouTube video

Vecinii șocați de tragedie

„Era despărțit de mama copilului de anul trecut, chiar l-am întrebat unde e nevasta și copilul și mi-a răspuns că au plecat pentru că s-a purtat urât cu ea. Copilul nu l-am văzut decât o singură dată la el, săptămâna trecută. L-am întrebat dacă s-a împăcat cu familia și a zis că e doar în vizită. Nu părea așa de trist, era bucuros că era cu copilul”, a declarat unul dintre vecinii bărbatului.

„Mi se pare un gest de lașitate și orice problemă oricât de gravă se poate rezolva, nu trebuie să recurgi la asemenea gesturi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească”, a spus alt vecin.

Speriată de schimbul de mesaje cu bărbatul, mama copilului a sunat la 112 și a alertat poliția că ceva rău i se putea întâmpla băiețelului ei. Polițiștii l-au sunat pe bărbat, care i-a asigurat pe agenți că totul e în regulă. Nu le-a spus, însă, unde se află și apoi nici nu a mai răspuns la telefon. S-a luat legătura şi cu proprietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa şi el la faţa locului. Întrucât uşa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forţarea acesteia. Înăuntru, agenții i-au găsit pe cei doi, tată și fiu, fără suflare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea