Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Caravana Crăciunului împreună cu moşul şi ajutoarele sale a oprit prin cartierele albaiuliene

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima sa zi la Alba Iulia Caravana Crăciunului a poposit în  Parcul Sf. Ecaterina şi în parcarea din spatele magazinului Albina. Moşul, sprijinit de ajutoarele sale a împărţit copiilor dulciuri şi părinţilor colinde. Concertul a fost susţinut de grupul instrumental condus de Alexandru Pal şi de soliştii: Bianca Şuşman, Cătălin Haşa, Floricica Moga şi Roxana Reche.

Marţi vă puteţi întâlni cu caravana lui Moş Crăciun: la ora 17.00 în parcarea blocurilor MV, vizavi de stadion iar la ora 18.15 în spatele la “Lacrima Unirii”. Miercuri, 21 decembrie: la ora 17.00 – Ampoi III, str. Arieşului în zona fostei pieţe iar la ora 18.15 – Ampoi II lângă biserica de lemn. Joi, 22 decembrie: ora 16:30 – în parcarea Direcţiei de Venituri (vizavi de Casa de Cultură A Studenţilor). Vineri, 23 decembrie: ora 17.00 – Bărăbanţ iar la 17.45 la Oarda. Caravana Crăciunului este un eveniment marca Primăria Municipiului Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bogdan PRESECAN

Alexandra MATEŞ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea