Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caravana COCA-COLA revine la Alba Iulia! Când și unde va fi prezent Moș Crăciun în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Caravana COCA-COLA revine la Alba Iulia! Când și unde va fi prezent Moș Crăciun în Cetatea Alba Carolina

An de an, caravana Coca-Cola pune un zâmbet pe fețele tuturor celor din drumul său. Ea va ajunge marți, 17 decembrie, la Alba Iulia, iar atât copiii, cât și cei mari se vor putea bucura de prezența acesteia , până în data de 18 decembrie. Celebrul Moș Crăciun al companiei americane va fi și el prezent la Alba Iulia.

Caravana aduce spiritul Crăciunului în fiecare oraș cu luminițe, cadouri și un refren pe care o să-l tot fredonezi: vin, sărbătorile vin…

Astfel, anul acesta tradiția continuă: caravana pornește prin țară să răspândească magia Crăciunului.

În 17 și 18 decembrie, Moș Crăciun va fi prezent în Piața Cetății cu multe surprize pentru cei mici și nu numai.

Din inima Transilvaniei, va călători mai departe spre alte locații. Albaiulienii vor avea parte de două zile de poveste în compania lui Moș Crăciun.

Cei mici și cei mari vor putea face poze cu Moșul și trăsura lui și se vor bucura de cele 4000 de doze de suc cadou, direct de la sursă, dar și de alte surprize din partea organizatorilor!

Citește și: mesaje de Crăciun

Reamintim că, anul trecut, Caravana Coca-Cola l-a adus pe Moș Crăciun, cu celebrul tir roșu, în Piața Cetății, după mai bine de 15 ani.

Istoria Coca-Cola este strâns legată de spiritul Crăciunului și în fiecare an compania dorește să transmită consumatorilor magia acestei sărbători.

Prin anii ’20 – ‘30, compania Coca-Cola a început să se promoveze în reviste. Celebra băutură a apelat la strategia de a-și asocia imaginea cu cea a lui Moş Crăciun pentru a creşte vânzările pe timpul iernii.

Campania publicitară creată de agenţia D’Arcy voia să folosească o imagine a Moşului care să fie în acelaşi timp realistă şi simbolică. Prin urmare, l-au angajat pe ilustratorul Haddon Sundblom să creeze imaginile devenite acum clasice cu Moş Crăciun care bea Coca-Cola.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea