Rămâi conectat

Curier Județean

CAR Credit Teiuş ”La Abrud este delegată în permanenţă o echipă care clarifica împreună cu fiecare membru situaţia fiecărui cont care a fost alterat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Director al CAR Teiuș îi anunță pe toți membri săi că a mobilizat resursele umane şi financiare necesare depăşirii cât mai rapide a situației de la Sucursala Abrud.

”Aşa cum s-a anunțat şi în comunicatul nostru de presă anterior, în urma unor controale interne, s-au constatat nereguli în activitatea sucursalei Abrud. Imediat după această constatare, conducerea CAR Credit Teiuş a sesizat organele de poliţie, care au început o anchetă. Aceasta ancheta este în curs şi priveste stabilirea exactă a prejudiciului adus instituţiei şi a celor vinovati.

CAR Credit Teiuş, a mobilizat încă de la apariţia acestei probleme, resurse umane şi financiare necesare depăşirii cât mai rapide a acestei situaţii. O echipă din cadrul CAR Teiuş este delegată în permanenţă la Abrud, pentru a purta discuţii cu fiecare membru şi a clarifica împreună situaţia fiecărui cont care a fost alterat.

CAR Credit Teiuş are deplina capacitate managerială şi financiară pentru a putea trece cu bine peste aceasta situaţie şi a oferi în continuare servicii financiare de bună calitate şi sigure tuturor membrilor.

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO. Angajată a CAR Credit Abrud, acuzată că a luat bani din conturile clienților și le-a făcut credite, reținută. Prejudiciu de peste 3,2 milioane de lei

Menţionăm încă o dată, că aceasta situaţie priveşte numai sucursala Abrud şi că acest lucru nu aduce nicio atingere solidităţii, solvabilităţii şi lichidităţii CAR Teiuş.

Toţi membri noştri pot fi siguri că această situaţie este singulară şi CAR Credit Teiuş, împreună cu organele statului fac eforturi comune pentru clarificarea cât mai rapidă a situaţiei din Abrud. O vom face cu determinare şi suntem convinşi că activitatea noastră şi încrederea dumneavoastră în noi, nu vor fi ştirbite.

Încă o dată, cerem scuze membrilor de la sucursala Abrud pentru neplăcerile provocate”.

Consiliul Director al CAR Credit Teiuş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea