Rămâi conectat

Actualitate

Capăt de drum pentru programul PRIMA CASĂ. Ministrul de Finanțe: „Continuarea programului nu se mai justifică”

CRIȘAN Alin

Publicat

în

Capăt de drum pentru programul PRIMA CASĂ. Ministrul de Finanțe: „Continuarea programului nu se mai justifică”

Guvernul își dorește stoparea programului „Prima Casă”, iar noua optică arată că programul nu se mai justifică în condițiile pieței imobiliare actuale.

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a explicat că nu se mai justifică continuarea programului ”Prima Casă”, pentru că nu mai susține sectorul imobiliar, iar oamenii au început deja să se îndrepte spre alte soluții de creditare.

„Sunt două lucruri. Deja plafoanele pentru 2020 sunt acolo, ne uităm la el dacă face beneficii în societate aşa cum este el structurat astăzi, este un program care a apărut când economia avea nevoie de susținere, astăzi economia nu este în criză, deci nu știm dacă mai e nevoie în această formă.

Chiar dacă plafoanele la garanție au scăzut, creditele au crescut în continuare, se vede o tranziție către alte tipuri de credite, se pare că acest program nu este cel care susține singur această piaţă. Vom lua o măsură cu acest program cât de curând”, a spus ministrul Finanțelor.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea