// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Cântărețul italian Al Bano va concerta duminică la Alba Iulia, în locul Festivalului Dilema Veche

Cântărețul italian Al Bano îi va delecta pe albaiulieni, duminică 26 august 2018, cu un concert susținut în Piața Cetății din Alba Iulia. Albano Carrisi este un cântăreţ, actor şi viticultor italian, devenit celebru în Europa cu numele de scenă Al Bano. A debutat în 1965 cu melodia „La strada“, iar ulterior a înregistrat câteva cântece devenite hituri, precum „Nel sole, Io di notte“, „Il ragazzo che sorride“, „La siepe“, „Mattino“, „Pensando a te“, „Mezzanotte d’amore“ şi „13, storia d’oggi“.

Albano Carrisi (n. 20 mai 1943, Cellino San Marco) este un cântăreț, actor și viticultor italian. Numele său de scenă este Al Bano.

S-a născut în orașul Cellino San Marco (Provincia Brindisi), unde locuiește și în prezent. Mama sa Iolanda l-a numit Albano deoarece, atunci când se năștea, tatăl său Carmelo, aflat în armata italiană, lupta în Albania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

A debutat în 1965 cu melodia La strada. În 1966 participă la Festival delle Rose cu piesa Quando il sole chiude gli occhi. Cu Pensando a te, iese câștigător în 1969 la Disco per l’Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene. Înregistrează câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, cum ar fi Nel sole, Io di notte , Il ragazzo che sorride, La siepe, Mattino, Pensando a te, Mezzanotte d’amore și 13, storia d’oggi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Cântărețul italian Al Bano va concerta duminică la Alba Iulia, în locul Festivalului Dilema Veche

  1. ciclop 21.08.2018 la 18:21

    fost-ai lele cat ai fost dar acum …. merge banda, merg si banii !!! in cate buzunare !!!

    • Testarossa 23.08.2018 la 19:59

      Un mare cantaret. Din pacate unii in loc sa se bucure ca o personalitate cunoscuta pe plan mondial concerteaza la Alba Iulia, posteaza comentarii la fel de potrivite ca nuca in perete. “Astia e oamenii, cu astia defilam”. “Niste tarani”. Probabil asteptarile unora se rezuma la Florin salam si Guta.