Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cântărețul italian Al Bano va concerta duminică la Alba Iulia, în locul Festivalului Dilema Veche

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cântărețul italian Al Bano îi va delecta pe albaiulieni, duminică 26 august 2018, cu un concert susținut în Piața Cetății din Alba Iulia. Albano Carrisi este un cântăreţ, actor şi viticultor italian, devenit celebru în Europa cu numele de scenă Al Bano. A debutat în 1965 cu melodia „La strada“, iar ulterior a înregistrat câteva cântece devenite hituri, precum „Nel sole, Io di notte“, „Il ragazzo che sorride“, „La siepe“, „Mattino“, „Pensando a te“, „Mezzanotte d’amore“ şi „13, storia d’oggi“.

Albano Carrisi (n. 20 mai 1943, Cellino San Marco) este un cântăreț, actor și viticultor italian. Numele său de scenă este Al Bano.

S-a născut în orașul Cellino San Marco (Provincia Brindisi), unde locuiește și în prezent. Mama sa Iolanda l-a numit Albano deoarece, atunci când se năștea, tatăl său Carmelo, aflat în armata italiană, lupta în Albania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

A debutat în 1965 cu melodia La strada. În 1966 participă la Festival delle Rose cu piesa Quando il sole chiude gli occhi. Cu Pensando a te, iese câștigător în 1969 la Disco per l’Estate, un concurs de interpretare de cântece italiene. Înregistrează câteva cântece, devenite hituri în acea perioadă, cum ar fi Nel sole, Io di notte , Il ragazzo che sorride, La siepe, Mattino, Pensando a te, Mezzanotte d’amore și 13, storia d’oggi.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea