Rămâi conectat

Ştirea zilei

Candidatură surpriză la Consiliul Județean Alba: Vasile Bucur, candidatul AUR la șefia CJ. ”Mi-am propus să câștig această bătălie pentru că meritați mai mult și sunt convins că se pot realiza lucruri minunate și în județul Alba”

Publicat

în

Bucur Vasile și-a anunțat candidatura pentru șefia Consilului Județean Alba, din partea alianței pentru unirea românilor (AUR): ”Mi-am propus să câștig această bătălie pentru că meritați mai mult și sunt convins că se pot realiza lucruri minunate și în județul Alba”

”De curând mi-am anunțat oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Judetean Alba. Mulți se așteptau probabil, să candidez din partea unui partid tradițional. Eu, până acum, nu am făcut parte din nici un partid politic, deși am avut de-a lungul timpului o serie de propuneri din partea partidelor tradiționale, unele chiar tentante. Am optat să candidez din partea unui partid nou, tânăr, cu oameni noi, bine intenționați, curați, necompromiși politic.

Voi fi candidatul partidului AUR (Alianța pentru unirea românilor), un partid care m-a motivat prin sloganul acestuia: unire, unitate, dreptate sociala, demnitate.

Electrica Furnizare Discount

Mi-am propus să câștig această bătălie pentru că dvs, conjudețenii mei, meritați mai mult și sunt convins că se pot realiza lucruri minunate și aici, în județul Alba. Pentru cei care mă cunosc și știu ce am realizat de-a lungul timpului este un moment de bucurie și speranță. Pentru alții, am stârnit rumoare, iar unii au început deja să își facă stocuri de hârtie igienică.

În curând îmi voi publica Programul electoral și strategia de dezvoltare a județului Alba pe termen scurt și mediu, cu propuneri concrete, cu soluții pentru administrarea cât mai corectă și eficientă a fondurilor bănești destinate acestui județ și valorificarea la maxim a potențialului de resurse naturale și energetice, a potențialului cultural, agricol, turistic și tradițional al județului Alba.

Consider că județul Alba are un potențial fantastic, din toate punctele de vedere, nevalorificat până acum și că printr-o strategie eficientă vom reuși să atragem investitori strategici, fonduri europene, să creăm capacități de producție, noi locuri de muncă, să asigurăm salarii decente, condiții civilizate în spitale, cămine de bătrâni, cămine de ajutor social, școli, grădinițe, un transport județean civilizat, drumuri ca în occident, servicii de calitate și la costuri rezonabile privind furnizarea de apă-canal, energie electrică, termică, gaz metan, etc.

Ce s-a făcut până acum în ultimii 30 de ani, cunoașteți și vedeți și dvs. zi de zi. S-au dărâmat și vândut la fier vechi zeci de fabrici mari, strategice, cu potențial, au fost azvârliți pe stradă zeci de mii, poate chiar sute de mii de muncitori, lăsați pe drumuri fără venituri, fără a li se oferi alternative, mulți dintre ei alegând calea pribegiei și căutându-și un loc de muncă și o viață civilizată în străinătate.

Ce s-a întamplat cu spitalele din județul nostru, o știți…Cum arată Spitalul Județean în anul 2020, Policlinica din Municipiului Alba Iulia, căminele de bătrâni, școlile, grădinițele, transportul județean, cultura, le știți și dvs. Nu cred că vă mulțumesc și vă satisfac dorințele și necesitățile.

Dacă ați vedea un buget anual al Consiliului Județean Alba, pe ce s-au risipit banii alocați pentru multe alte priorități, o să rămâneți ca la stomatolog. Se laudă aceeași conducere învechită și depășită a județului că a atras investitori strategici. Cei cu care se laudă sunt probabil Kronospan și Holzindustrie, adică tocmai cei care indirect ne fură pădurile pe bani puțini și ne servesc cancer pe pâine prin noxele eliberate cu nesimțire în atmosferă sub oblăduirea tăticilor de la județ.

În loc de soluții, de strategii, de programe, ni s-au servit zâmbete ștrengărești pe sub mustață. Dacă sunteți mulțumiți de ceea ce se întâmplă în județul Alba în ultimii 30 de ani, votați aceeași oameni uzați moral, depășiți, compromiși. Înseamnă că suntem un popor blestemat și ne merităm soarta.

Dacă vreți o schimbare, dacă vreți o viață mai bună, civilizată, condiții decente de muncă și de viață, veniți alături de mine și de partidul AUR și vom găsi împreună soluții să facem din acest mioritic picior de plai o gură de rai.

Eu nu fac promisiuni de care nu mă voi putea ține. Voi veni cu soluții concrete, cu programe care să valorifice la maxim potențialul material, cultural, turistic și tradițional al județului Alba, prin folosirea rațională, judicioasă și prioritară a bugetului județean, atragerea de investitori serioși strategici, accesarea de fonduri europene, folosirea rațională și judicioasă a fondurilor bănești alocate, punerea în aplicare a programelor de dezvoltare rurală, de dezvoltare urbană, de asigurare a unor condiții civilizate de viață. Promit să revin cu date concrete.

Votati partidul AUR, votați Bucur Vasile – Președinte al Consiliului Județean Alba!”, a scris Vasile Bucur pe facebook.

Publicitate

Ştirea zilei

VIDEO| Momente dramatice pe o șosea din Spania. Mai mulți români au oprit un șofer de TIR beat care omorâse un om

Publicat

în

VIDEO| Momente dramatice pe o șosea din Spania. Mai mulți români au oprit un șofer de TIR beat care omorâse un om

Momente dramatice pe o șosea din nordul Spaniei. Mai mulți șoferi au intervenit pentru a opri un TIR scăpat de sub control. Bărbatul care conducea era băut și tocmai omorâse un om. Apoi a încercat să fugă și a lovit un autoturism, rănind câteva persoane. Printre cei care au intervenit s-au aflat și mai mulți români.

Accidentul a avut loc duminică pe autostrada N-2 din La Jonquera. Potrivit presei spaniole, TIR-ul a lovit mortal un pieton, iar după a intrat într-un autoturism, rănind trei persoane.

Electrica Furnizare Discount

Mai mulți martori la accidente l-au obligat pe șoferul TIR-ului să oprească și l-au imobilizat până când poliția a ajuns la locul accidentului.

Șoferul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

sursa: digi24.ro

Citește mai mult

Ştirea zilei

Avertizare ANM: COD GALBEN de FURTUNI, în Alba și în alte județe din țară, până miercuri, la ora 10:00. Cantitățile de apă vor depăși 25-45 l/mp

Publicat

în

Avertizare ANM: COD GALBEN de FURTUNI, în Alba și în alte județe din țară, până miercuri, la ora 10:00. Cantitățile de apă vor depăși 25-45 l/mp

Meteorologii au emis o nouă avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru județul Alba valabilă până miercuri, la ora 10.00.

În intervalul menționat, local la munte, în Moldova, nordul Munteniei și al Dobrogei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 25…45 l/mp.

Electrica Furnizare Discount

Notă: Fenomene de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Citește mai mult

Ştirea zilei

Rezultate FINALE Titularizare 2021: Notele după contestații au fost PUBLICATE. Rezultate pe județul Alba și pe țară

Publicat

în

Rezultate FINALE Titularizare 2021: Notele după contestații au fost PUBLICATE. Rezultate pe județul Alba și pe țară

Rezultatele finale la examenul de Titularizare 2021 se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în cursul zilei de astăzi, 3 august.

Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 44,47% (în scădere față de rezultatele consemnate în ultimii patru ani: 58,66% în 2020, 46,86% în 2019, 47,40% în 2018, respectiv 45,73% în 2017).

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA TITULARIZARE 2021, ÎN ALBA

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA TITULARIZARE 2021, pe țară

Procentul notelor între 5 și 7 este de 35,49%, în creștere comparativ cu anul trecut (27,23%).

Electrica Furnizare Discount

Din promoția curentă, 40,63% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte) – (58,38% în 2020, 46,79% în 2019, 46,83% în 2018, respectiv 43,07% în 2017).

Citește și: Titularizare 2021: Când şi cum se face repartizarea candidaților pe posturile didactice. CALENDARUL ședințelor

130 de candidați au obținut nota 10, iar 11.014 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 27.301 candidați din totalul de 34.120 de candidați înscriși.

În centrele de evaluare au fost notate 25.059 de lucrări, întrucât: 2.193 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 8 candidați au fost eliminați, iar lucrările a 41 de candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2021-2022

În total, 34.120 de candidați au fost înscriși la proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar (sesiunea 2021), care a avut loc pe 21 iulie.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

La nivel naţional sunt disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.500 în mediul urban şi 1.314 în mediul rural). Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1103), învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (828) şi muzică instrumentală (310).

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare