Candidații la Primăria Alba Iulia au talent: Dacă Voicu e un ”trubadur cu chitara”, Pleșa cântă la vioară, ”instrumentul magic” care îi ”încarcă inima cu bucurie și încredere”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cursa pentru fotoliul de primar al orașului Alba Iulia continuă cu un adevărat ,,show de talente” între doi favoriți al celei mai râvnite funcții dintr-o localitate. După ce Paul Voicu a postat o imagine din ,,tinerețile sale” cu o chitară lângă el, nici Gabriel Pleșa, candidatul USR-PLUS, nu a stat deoparte din a-și etala talentul muzical, printr-un mesaj postat ăn mediul online.

,,Indiferent în ce funcție suntem, indiferent cât de puțin timp liber am avea, nu trebuie să uităm să ne hrănim și sufletele.

ELIT

Vioara este o pasiune pe care am dobândit-o în copilărie, în multele ore de studiu. Acum, vioara este un fel de instrument magic care îmi încarcă de fiecare dată inima cu bucurie și încredere.

Îmi doresc ca fiecare copil din Alba Iulia să poată avea șansa de a-și transforma în realitate pasiunile și visurile. Nu trebuie să îl împiedice lipsurile financiare sau cartierul în care locuiește.

Ca viitor primar al municipiului Alba Iulia voi lupta pentru asta și știu că o administrație normală are obligația de a sprijini modelarea sufletelor micilor noștri cetățeni”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419