Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Candidații la Primăria Alba Iulia au talent: Dacă Voicu e un ”trubadur cu chitara”, Pleșa cântă la vioară, ”instrumentul magic” care îi ”încarcă inima cu bucurie și încredere”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Cursa pentru fotoliul de primar al orașului Alba Iulia continuă cu un adevărat ,,show de talente” între doi favoriți al celei mai râvnite funcții dintr-o localitate. După ce Paul Voicu a postat o imagine din ,,tinerețile sale” cu o chitară lângă el, nici Gabriel Pleșa, candidatul USR-PLUS, nu a stat deoparte din a-și etala talentul muzical, printr-un mesaj postat ăn mediul online.

,,Indiferent în ce funcție suntem, indiferent cât de puțin timp liber am avea, nu trebuie să uităm să ne hrănim și sufletele.

Vioara este o pasiune pe care am dobândit-o în copilărie, în multele ore de studiu. Acum, vioara este un fel de instrument magic care îmi încarcă de fiecare dată inima cu bucurie și încredere.

Îmi doresc ca fiecare copil din Alba Iulia să poată avea șansa de a-și transforma în realitate pasiunile și visurile. Nu trebuie să îl împiedice lipsurile financiare sau cartierul în care locuiește.

Ca viitor primar al municipiului Alba Iulia voi lupta pentru asta și știu că o administrație normală are obligația de a sprijini modelarea sufletelor micilor noștri cetățeni”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Marți, 8 octombrie 2024 | Bazinul acoperit de înot din municipiul Blaj se redeschide. Tarife și program de funcționare

Bera Larisa

Publicat

în

Marți, 8 octombrie 2024 | Bazinul acoperit de înot din municipiul Blaj se redeschide. Tarife și program de funcționare Bazinul acoperit de înot din municipiul Blaj se va redeschide marți 8 octombrie. Programul de funcționare și tarifele de acces au rămas aceleași ca în ultimii doi ani, anunță Primăria Blaj. Citește și: FOTO | Lucrările […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea