Rămâi conectat

Actualitate

Când vom vedea luminița de la capătul tunelului în cazul pandemiei de COVID. Ce spune Rafila?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când vom vedea luminița de la capătul tunelului în cazul pandemiei de COVID. Ce spune Rafila?

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, luni seara, la România TV, că numărul cazurilor de Covid ar putea scădea la mijlocul lunii februarie.

Luminița de la capătul tunelului o să o vedem pe 10, 15 februarie, apoi o să înceapă scăderea. Dacă săptămâna această o să avem 40.000 de cazuri, nu cred că vor crește, în vârf, mai mult de 50.000.

Semele date medicilor de familie sunt aoperitoare pentru efectuarea unui test. Dacă cei 3.800 de medici ar face 10 teste pe zi, am avea aproape 40.000 în fiecare zi. Trebuie să înțeleagă că o lună de zile ar trebui să participe la eformul sistemului medical.

Menținerea școlilor deschise este un factor favorizant, însă închiderea lor vine cu consecințe mari, atât pe plan social, cât și economic.

Vă închipuiți că am putea închide școlile și am avea un milion de părinți care să stea acasă și să-i supravegheze”, a spus Alexandru Rafila.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea