Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Campanie de responsabilitate socială şi de mediu susţinută de Simodor Grup

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campanie de responsabilitate socială şi de mediu susţinută de Simodor Grup

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Simodor Grup, liderul industriei termotehnice din judeţul Alba, cu operaţiuni în Cluj, Mureş şi Sibiu, a lansat recent o campanie de responsabilitate socială şi de mediu, oferind clienţilor săi importante facilităţi finaciare la achiziţionarea sistemelor termice eficiente energetic sau pe bază de resurse regenerabile. Astfel, până pe 31 mai 2013, centralele termice standard marca BAXI beneficiază de montaj gratuit, iar centralele pe gaz cu condensare, sistemele solare, pompele de căldură şi centralele pe biomasă (lemne şi peleţi) sunt însoţite de o reducere de 10%. Reducerea se cumulează discountului de până la 750 lei acordat persoanelor fizice sub formă de primă de casare sau de debranşare în cadrul campaniilor “Rabla la centrale” sau “Marea debranşare”, derulate în parteneriat cu BAXI România. În plus, clienţii Simodor Grup pot accesa programe avantajoase şi flexibile de finanţare, achiziţionând sistemele termice în rate, fără dobândă.
Acţiunea iniţiată de Simodor Grup are ca obiectiv principal încurajarea românilor şi susţinerea acestora pentru adoptarea soluţiilor moderne de încălzire, eficiente energetic, care conduc la scăderea consumului de combustibil şi la reducerea emisiilor de noxe.
“Simodor Grup a susţinut dintotdeauna evenimente şi acţiuni care au ca scop final educarea publicului pentru protejarea mediului înconjurător, precum şi reducerea consumului de energie. Suntem în permanenţă cuplaţi la inovaţiile din domeniu şi aderăm deplin la tot ceea ce înseamnă resurse mai puţine pentru rezultate mai mari – eficienţă energetică şi energia verde. În prezent, aproape 50% din portofoliul de produse comercializate de Simodor Grup este reprezentat de echipamente cu tehnologii eficiente energetic sau pe bază de resurse regenerabile. Numeroasele proiecte de referinţă în care am proiectat şi executat instalaţii termice pe bază de resurse regenerabile precum sistemele solare, pompele de căldură sau centralele pe biomasă stau mărturie angajamentului nostru pentru susţinerea reducerii emisiilor de noxe şi a consumului de combustibili clasici. De noi depinde să trecem la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul. Schimbarea e în fiecare dintre noi!”, declară Nicu Milian Lupean, director general al Simodor Grup.
Cu o experienţă de 14 ani în domeniu, Simodor a evoluat într-un grup de companii de anvergură şi performante, capabile să ofere astăzi servicii şi produse complexe: soluţii moderne pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor, proiectarea şi execuţia instalaţiilor de gaz, sanitare şi electrice, lucrări de infrastructură rutieră şi reţele de apa-canal, construcţii civile şi industriale. www.simodorgrup.ro

Sediu central:       Alba Iulia, jud, Alba, B-dul Revolutiei 108 / 2, Tel.:  0372 721 058, Fax:  0258 831 222,
e-mail: [email protected]
Reg. Com. J01/126/1998, Cod Fiscal  RO 10459400, Banca Transilvania, Cont Lei –
RO28 BTRL 0010 1202 E1455 0XX

www.simodorgrup.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Când se vopsesc, de fapt, ouăle de Paşte și care este simbolistica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tradiţia spune că în Joia Mare, numită şi Joia Patimilor, gospodinele vopsesc ouăle în roşu sau în alte culori, după preferinţă. Culoarea roşie este însă cea mai folosită deoarece reprezintă sângele lui Iisus Hristos, răstignit pe cruce, pentru mântuirea omenirii. Se spune că dacă ouăle sunt înroşite în Joia Mare, nu se strică tot anul. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea