Rămâi conectat

Cultură Educație

Campania ” O rază de lumină pentru ALINA”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Elevă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice  din Alba lulia, în clasa a IX-a B, secţia arte plastice, Alina Gabriela  Anghel  se pregăteşte să devină pictoriţă. De la 6 ani desenează,  pictează  icoane şi a  venit  la  Liceul de Arte ca să îşi îndeplinească visul. În acest moment este lovită de mai multe boli necruţătoare. La vârsta de 16 ani este în pragul de a-şi pierde vederea şi necesită urgent un transplant de cristalin, dar viaţa ei depinde de un Ia fel de urgent transplant de rinichi şi de ficat efectuate în străinătate.
Fiţi alături de Alina! Redaţi-i zâmbetul, „lumina ochilor” şi speranţa în viaţă!
Lansăm campania de ajutorare a Alinei Anghel cu dorinţa ca ea să îşi îndeplinească visele!
Pentru a veni în sprijinul Alinei, Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia organizează marţi, 29 mai, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor un concert de caritate cu ocazia Zilelor Liceului şi o expoziţie de artă cu vânzare. În data de 31 mai, ora 15.00, la Alba Mall  va avea loc un alt concert şi o expoziţie de artă cu vânzare cu lucrări executate de Alina şi de colegii ei. Se pot face donaţii în conturile: *pentru RON: RO31BTRL00101201B11398XX; *pentru EURO: RO06BTRL00104201B11398XX deschise Ia Banca Transilvania – Alba lulia – pe numele mamei Alinei, ANA ANGHEL – 0723 870 888.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Tururi ghidate de noapte, în Cetatea Alba Carolina, o alternativă la zilele caniculare și la problema traficului după închiderea circulației pe Valea Oltului: ”Vizita la Alba Iulia, o experiență cu trăiri pentru suflet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tururi ghidate de noapte, în Cetatea Alba Carolina, o alternativă la zilele caniculare și la problema traficului după închiderea circulației pe Valea Oltului: ”Vizita la Alba Iulia, o experiență cu trăiri pentru suflet” Căldura tot mai mare și îngreunarea traficului, datorată lucrărilor ce se desfășoară pe Valea Oltului, au făcut ca la Alba Iulia să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea