Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Camere de luat vederi în toate școlile și grădinițele: Proiectul nu cere acordul părinților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camere de luat vederi în toate școlile și grădinițele: Proiectul nu cere acordul părinților

Toate școlile și grădinițele din România trebuie să aibă obligatoriu camere de luat vederi, prevede un nou proiect, depus de către parlamentarii PSD, care ar urma să modifice Legea Educației. Acesta nu cere acordul părinților.

Un proiect de lege depus în Parlament de către parlamentarii PSD modifică Legea Educației și instituie obligația de a instala camere de luat vederi în toate instituțiile antepreșcolare și preșcolare din România.
Sistemele de monitorizare vor fi instalate obligatoriu în toate grădinițele, creșele și școlile din România, iar pentru asta nu va fi nevoie de acordul părinților. Proiectul de lege prevede faptul că acordul părinților nu este necesar.

Citește și: FOTO Grădinița cu Program Prelungit Petrești, în culori de primăvară după proiectul de modernizare. Investiție de 1.900.000 de lei

Instituțiile trebuie să monteze camerele de luat vederi în sălile de clasă, pe holuri, în exteriorul clădirii, dar și în sălile de festivități.

De asemenea, instituțiile au obligația de a le pune la dispoziție părinților datele de logare pentru a putea să acceseze camerele de securitate.
Proiectul de lege a fost depus în Parlament și semnat de către 33 de deputați PSD.

Acest proiect de lege vine în contextul episoadelor tot mai dese de violențe din grădinițe și școli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea