Ziarul Unirea

Călin Potor: Construim împreună proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020” este extrem de important pentru Alba Iulia, dar şi pentru restul judeţului. Pentru că va aduce investiţii şi va crea locuri de muncă. Dar mai presus de toate va pune Alba Iulia pe harta lumii.
Vom continua proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020”. Pentru că este un proiect realizabil, care va crea mii de locuri de muncă şi va atrage investiţii de sute de milioane de euro. Cu sprijinul autorităţilor locale şi judeţene, la care se va adăuga ajutorul necondiţionat din partea guvernului Alba Iulia va deveni o destinaţie turistică pe harta întregii lumi. În acest fel Cetatea Alba Carolina, comoara noastră a tuturor, va fi pusă în valoare şi va deveni polul de dezvoltare al municipiului şi nu numai.
Avem exemplul municipiului Cluj-Napoca, cel care recent a câştigat titulatura de Capitală Culturală a Tineretului în 2015. Este cea mai bună dovadă că se poate, că un proiect bine realizat are şanse reale în acest gen de competiţii europene.
„Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020” este un proiect demarat de societatea civilă, dar la care sunt aşteptate şi administraţiile locale sau judeţene. Mă refer în special la Primăria Alba Iulia şi la Consiliul Judeţean Alba. De asemenea aşteptăm să ni se alăture toţi primarii din judeţ, dar şi parlamentarii şi reprezentanţii partidelor politice. Nu în ultimul rând ne dorim ca organizaţiile neguvernamentale să vină alături de noi în număr cât mai mare, mai ales că au dovedit încă de la început că sunt capabile să se implice într-un proiect de anvergură.
Am mai spus-o şi o mai spun. Proiectele care aduc dezvoltare şi prosperitate trebuie abordate şi implementate fără patimi politice. Doar pentru că nu am avut noi ideea nu înseamnă că o idee nu este bună sau nu este realizabilă. Împreună putem reuşi. Împreună Alba Iulia, dar şi întregul judeţ Alba, vor deveni destinaţii pentru turismul mondial. Iar noi vom fi mândri că avem un oraş şi un judeţ cu care să ne lăudăm în faţa tuturor.
Ne dorim o Românie puternică, stabilă şi prosperă, pentru ca fiecare dintre noi să trăiască mai bine. În cele şase luni de guvernare am dovedit că se poate. Se poate munci în interesul cetăţenilor, prin promovarea unor politici publice care să fie pentru ei, nu împotriva lor.
Pentru că USL construieşte, alături de voi, O ROMÂNIE PUTERNICĂ.
CĂLIN POTOR
Deputat USL de Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 iunie: Ziua internaţională a energiei eoliene. Vântul ar putea să devină sursa principală de energie în Europa până în 2027

Anual, la data de 15 iunie este celebrată Ziua internaţională a energiei eoliene, cu scopul de a promova acest tip… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

30 Comentarii

mane 2 decembrie 2012 at 17:19

potor asta-i fumat sau baut, ca-i de moda veche…i-auzi la el…3000 de locuri de munca, blocuri anvelopate, capitala culturala, port la Atlantic, sucursala NASA si punct de lucru FMI. Uau! Toate pentru Alba Iulia. Hac!

eu 2 decembrie 2012 at 18:56

Nu ma nu e fumat e doar MITOMAN si PROST la fel ca si restul sefilor USL

tu 2 decembrie 2012 at 20:07

Doar sefii de la ARD sufera de prea mult adevar si sunt destepti !

@mane 2 decembrie 2012 at 18:19

Proiectul este realist iar candidatul USL C.Potor se arata deschis colaborarii cu toate partidele politice chiar si cele adversare in vederea realizarii proiectului. Domnul Potor nu este atat de exuberant ca dumneata domnule „mane” care probabil ti-ai stricat ochelarii si nu deosebesti bine literele. Nimic din ce scrii dumneata in postarea ironica, nu promite domnul Potor ci doar ceea ce cu posibilitatile pe plan local si cu ajutor de la Bucuresti si Bruxelles se poate realiza. Si nu este lucru de nimic sa poti fructifica faptul ca datorita anumitor conditii, Alba Iulia este un oras unic in Romania. Haide sa-l facem cunoscut in lume! Depinde de noi toti ca acest proiect sa se realizeze. Intre altele trebuie sa votam Calin Potor! Sa votam USL!

mane 2 decembrie 2012 at 19:08

Ori nu-l cunosti pe potor, ori te plateste ca sa-l lauzi pe forumuri. Despre cine vorbesti aici? potor e un personaj atat de infect incat nici colegii lui din PNL Alba nu l-a vrut ca si candidat. Ce vrei mai mult?! Lasand la o parte asta, tot ce s-a facut pe plan local si judetean se datoreaza altora, nu uselistilor si cu atat mai putin lui potor care nu a facut nimic-nimic in 4 ani de parlament pentru Alba Iulia sau pentru Alba, ba mai mult a bagat bete in roate cat s-a putut. Nu il votez pe potor! Oricine alcineva va fi mai bun, potor stiu ce poate.

mane 2 decembrie 2012 at 19:28

*l-au vrut

Gelu C 3 decembrie 2012 at 15:06

Da l-au vrut miticii lui Cacarau

eu 2 decembrie 2012 at 18:58

esti un incompetent la fel ca ala care pe plateste

Aurelian 2 decembrie 2012 at 19:56

Multe mai vrei sa construesti mai Potorina, dar sigur te va apuca lenea, ca si pe Cacarau, dupa 9 Dec.

Gelu C 3 decembrie 2012 at 15:07

Lenea l-a dominat intotdeauna , doar discipolul lui dottore Putorina este marele CACARAU

Besnik 2 decembrie 2012 at 23:00

Cum a reusit Sibiul prin acest proiect, putem si noi la Alba Iulia. Va sault initiativa domnule Potor.

nicoleta 3 decembrie 2012 at 0:15

Calin Potor, tot tipul a vrut binele cetatenilor albaiulieni…..el promite si face in comparatie cu cei care doar ARD bugetele omenilor

mane 3 decembrie 2012 at 1:02

Ce face? Da-mi cateva exemple cu ce a facut potor pentru albaiulieni. Macar unul. Si nu ma lua cu pensii si salarii ca te iau cu cresterea euro si scumpirea la toate cele. El nu face nimic nici macar pentru aia care l-au ajutat in campanie, doar le promite, apoi nu le mai raspunde la telefon. Nu-si plateste nici macar datoriile si cate si mai cate, dar te las pe tine sa-l descoperi, ca acusi se termina campania si o sa-ti aduci aminte.

Cruda Soarta 3 decembrie 2012 at 9:26

usl-ul nu are oameni de calibrul Primarului din Sibiu, deci propunerea ramine la stadiu de proiect; pina Alba-Iulia concureaza cu municipii de talia Clujului si nu numai, care au putere financiara si sustinere-potor nu are nici o sansa cu capitala culturala; 3000 de locuri de munca+ 2400 a lui atanasiu=cite primarii trebuie infiintate ca sa dea salar din buget la 5400 de oam,eni? ca in mediu privat nu se fac locuri de munca pe povesti de politruc!

Sele 3 decembrie 2012 at 9:31

Cum zici ?
Intram in lupta , nu ne rabda inima sa stam deoparte?

Cruda Soarta 4 decembrie 2012 at 8:49

selena,tu esti? sau nicoleta? ce lupta mo? voi va ”luptati” cu Basescu nu cu problemele reale.No, dati-i inainte daca ”nu va rabda inima”.

@mane 3 decembrie 2012 at 9:57

Domnule „mane”, esti mai „informat” decat precupetele de la piata care nu stiu daca sa vanda pastarnacul, la gramajoara sau la kilogram si pentru asta isi consulta rudele plecate la munca in Spania ca numai asa afla ce mai e la moda prin Romania. Domnul Calin Potor a facut tot ceea ce putea sa faca un parlamentar care, refuzand sa participe la jaful national portocaliu, si-a dat demisia din partidul hotilor trecand in opozitie si a protestat pe holurile Consiliului Judetean impotriva taierilor de salarii, pensii si alocatii facute de guvernul boc care era sprijinit si aplaudat de dumitrel si de hava. Astazi dumitrel si hava se ascund de popor ca sa nu fie batuti cu pietre in timp ce Calin Potor merge cu fruntea sus pe strada.

mane 3 decembrie 2012 at 10:53

🙂 Hava si Dumitrel tocmai au fost realesi! Potor a pierdut alegerile cu tot valul de simpatie pentru uniunea din care face parte. Dar tot nu mi-ai dat exemplele cu ce a facut pentru albaiulieni.

@mane 3 decembrie 2012 at 11:14

Ce poate face un parlamentar aflat in opozitie si nu la putere? Numai faptul ca, desi putea ramane la ciolan umflandu-se din banii taiati noua, NU A FACUT-O, ci a ales sa ne apere cu onoare de taierile facute de pedelisti hamesiti, luptand pe fata impotriva lor, si doar acest fapt il califica pentru a ne reprezenta din nou. Prefer un om cinstit si onorabil cum este Calin Potor decat un smecher care ne sfideaza precum hava care s-a umflat din banii publici si dintr-o remorca de NUP-uri. Dupa 9 decembrie ii va veni randul si lui hava. Chiar sunt curios sa vad de unde va mai lua bani avand propriul partid in opozitie. Cine doreste un viitor mai bun pentru Alba Iulia va avea capul pe umeri si va vota Calin Potor!

mane 3 decembrie 2012 at 11:39

potor a fost la putere si cu PD-L-ul si cu USL-ul. Nici un an nu a stat in opozitie. Ce a facut in timpul asta? NIMIC!!! Asa ca lasa-ma cu ce poate face un parlamentar aflat in opozitie ca nu tine la nenorocitul asta de potor.

@mane 3 decembrie 2012 at 13:56

Din 2010, in primavara, cand tartorul de la Cotroceni a anuntat taierile masive si fara discernamant iar Potor si-a dat demisia din mafia portocalie, trecand in opozitie in semn de protest sunt mai bine de doi ani si jumatate. Daca ai degete la maini, apuca-te de socotit ca o sa-ti dea la fel. Daca nici cu degetele nu reusesti, imi pare rau, n-avem ce-ti face. Iar „nenorocit” nu este domnul Potor dar putem ajunge cu totii daca ne mai lasam pacaliti si votam iar ca fraierii mafia pedelista ascunsa in mod las in spatele ARD. USL-ul va scoate tara din mizeria in care a aruncat-o partidul lui hava.

mane 3 decembrie 2012 at 17:43

potor si-a dat demisia in 2010 in august, deci avea timp in aproape 2 ani (2009, 2010) de deputatie la putere sa faca ceva. Apoi din primavara pana acum mai avea jumatate de an. Dar ciu-ciu. NIMIC! Tot ce a facut in opozie a fost greva platita cu 250 milioane pe luna in care a stat acasa, tot asa cateva luni, pe banii nostri. Ai dreptate potor nu e un nenorocit, e un jegos! Oricine altcineva e mai bun decat potor.

@mane 3 decembrie 2012 at 21:47

Domnule „mane” avand in vedere limbajul dumitale presarat cu invective, ma indoiesc ca ai vazut, macar in poze, o diploma de medic. Am mari dubii si asupra trecerii meteorice a domniei tale prin scoala elementara. Invectivele tradeaza incultura, disperarea si neputinta de a sustine un dialog civilizat. In primul rand, ca sa fii medic, trebuie sa fii un om foarte curat atat fizic cat si sufleteste si sa iubesti oamenii. Nu spun mai mult despre asta, oricum nu vei intelege nimic. Pot doar sa mai spun ca disperarea si neputinta dumitale o au si cei din ARD care au jefuit natiunea romana. Daca ei sunt la fel ca dumneata, chiar ca nu merita sa-i mai votam. Votam Calin Potor!

mane 4 decembrie 2012 at 0:13

Educatia mea e problema acum? Despre asta crezi ce vrei. Nu ai reusit sa-mi raspunzi la intrebare: ce a facut potor cat a fost deputat pentru albaiulieni, nu ai reusit sa refaci calculul cu perioada cat a fost potor la putere (pe degetele, cum imi recomanzi mie, daca tu asa obisnuiesti), nu mi-ai spus cum si-a luat potor rezidentiatul, nu mi-ai spus de ce potor si-a marit curtea 200 mp din terenul orasului abuziv, fara nici un act si fara sa plateasca nimic, explica-mi de ce atunci cand a fost viceprimar a trecut dispensarele medicale din Ampoi din proprietatea municipala in proprietatea unui macelar, cu care de altfel a incheiat tot felul de contracte ca director al spitalului. Cum poti numi un barbat care barfeste orice, fostii colegi, actuali colegi, cu siguranta si pe viitorii? Explica-mi de ce nu l-au dorit liberalii ca si candidat de deputat. Si vrei sa-l votam? Oricine e mai bun decat potor ca deputat de Alba Iulia.

Da USL! 3 decembrie 2012 at 10:23

Ca albaiulian voi fi mandru sa stiu ca Alba Iulia este Capitala culturala europeana. Succes domnule Potor! Suntem alaturi de dumneavoastra! Daca ne scapati si de ciuma portocalie ascunsa in spatele siglei ARD (Alifii Rectale Delicate) va vom vota si la alegerile din 2016. Votam Calin Potor!

arthur 3 decembrie 2012 at 11:30

Ce va mai place sa ”latrati” mai ARD-ilor..credeti ca daca va veni Peres sau alti candidati de-ai vostri vor face mai multe?Fiecare incearca sa faca cat poate..si pana acum s-a dovedit ca USL a facut mai multe.Eu zic sa va ganditi de doua ori inainte sa puneti stampila in 9 decembrie.

@arthur 3 decembrie 2012 at 12:42

PPE se zgaltaie si tremura in toata Europa pe care au jefuit-o in numele austeritatii in dauna celor care isi castiga cinstit painea. La fel si in Romania. PDL s-a dovedit a fi o mafie care a jefuit cetatenii, i-a lasat fara slujba, fara salarii, pensii si alocatii in timp ce ei s-au inbuibat. Naravul din fire n-are lecuire. Daca pedelistii ajung iar la putere vom ramane cu 25% din salarii, fara pensii si fara alocatii, cu 75% somaj iar ei se vor umfla din nou. Cine mai voteaza ARD astazi? Doar mafia spurcata la furat din banul public. Cetatenii cinstiti vor vota USL pentru ca a facut tot ce a promis; a inapoiat impozitul abuziv pus de boc pe pensii, a marit salariile, a alungat „baietii destepti” din energie, a marit alocatiile, etc.

Gabi 3 decembrie 2012 at 15:10

Caline, ce s-a intamplat la Calafat?

Freelancer89 3 decembrie 2012 at 21:07

Pentru simplul fapt ca sustine proiectul Alba Iulia Capitala Culturala Europeana, o sa-l votez!

Selena 3 decembrie 2012 at 22:33

Imi doresc foarte mult ca proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020” sa fie un succes si cu siguranta am sa-l votez pe domnul Potor pentru ca stiu ca va face tot ce-i sta in putinta in acest sens. Orasul si oamnenii merita acest lucru.

Comentariile sunt oprite