Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Potor: Acum lumea mă înțelege de ce nu am mai rămas cu Atanasiu în echipă. A făcut ”atanasii” mai mici în Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Deputatul Călin Potor a spus joi, referitor la stenogramele în care Teodor Atanasiu vorbea despre înlăturarea și dispariția democrat-liberalilor, că acum lumea îl înțelege de ce nu a mai rămas cu el, respectiv cu PNL, în echipă. Acesta a precizat că senatorul a făcut ”atanasii” mai mici în Alba.

calin potor  si teodor atanasiu”Lumea poate să mă înțeleagă de ce nu am mai rămas cu Atanasiu în echipă. Din păcate, Atanasiu a făcut ”atanasii” mai mici în Alba. Dacă era un caz singular, poate nu era așa periculos. A reușit să se multiplice, ceea ce este groaznic pentru PNL, pentru cei care pot să creadă în el, și mă bucur că, de câte ori mă întâlnesc cu oameni care au fost în PNL și acum sunt departe de el, îmi dau dreptate și își dau și ei seama cât am putut să fim de copii și de necopți stând lângă niște oameni care nu au repere morale, politice, familiale, de niciun fel. Plecarea lui la București este o gură de oxigen pentru Alba Iulia și județul Alba”, a spus Călin Potor în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și Teodor Atanasiu, despre fuziunea PDL-PNL: „Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”

Din stenogramele apărute în presă reieșea că Teodor Atanasiu nu ar fi fost de acord cu numirea lui Predoiu în funcția de premier.

”Îmi pare rău că în România nu se întâmplă ca în restul Europei, că discuțiile private nu sunt discuții private. Ați dat niște frânturi de 1-2 minute dintr-o discuție de o oră și jumătate. Îmi pare rău dacă din frânturi s-a dedus ca vrem o scindare a partidului. Am fost primul lider care a propus fuziune celor două partide. Am susținut fuziunea pâna s-a înfăptuit. Ar fi culmea să doresc spargerea partidului. Adversarii PNL sunt în afara partidului, nu în interiorul partidului (…) Ceea ce am spus acolo îmi asum. Am spus în anumite contexte, nu în cele date de dumneavoastră. Îmi mențin afirmațiile că toate deciziile PNL vor fi susținute de mine. Și decizia PNL este că dacă vom face un guvern mâine, premierul va fi Cătălin Predoiu. Recunosc stenogramele ca veridice, dar nu recunosc contextul. Nu trebuie să dau nicio explicație pentru un anumit context din spațiul privat. Colegii mei știu din ce context a fost scoasă. Am discutat cu colegii foarte clar în ce context au fost declarațiile. Nu o să dezbat acele discuții în spațiul public”, a explicat, la începutul săptămânii, Teodor Atanasiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea