Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Călin Potor a aflat că Mircea Hava pregătește o ”mită electorală” babană

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Potor03”O păsărică” i-a șoptit deputatului Călin Potor că Mircea Hava și organizația ACL pregătesc, în prag de alegeri prezidențiale, o ”mită electorală” pentru persoanele aflate în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia.  

Potrivit deputatului, edilul și conducerea ACL ar urma să doneze 45 de sobe, cumpărate din bani publici, familiilor defavorizate din zona menționată, acțiune pe care o cataloghează ”total imorală”.

”O păsărică mi-a șoptit că ACL-ul, primarul Hava, vor duce în Lumea Nouă, la romi, 45 de sobe: egal mită electorală. Să fiu cinstit nu mă deranjează ideea că 45 de familii vor avea sobe când vine iarna. În municipiul Alba Iulia, doar acolo avem oameni amărâți, pe care îi prinde iarna fără căldură? Respectivele sobe vor fi cumpărate pe bani publici. Și atunci ar fi mai cinstit și mai corect ca sobele să fie date de Primăria Alba Iulia, în urma unor anchete sociale”, a spus astăzi Călin Potor.

Deputatul a conchis prin a spune că principala problemă a cetățenilor din respectiva zonă este lipsa actelor de proprietate pe terenuri și clădiri.

”Problema numărul unu este actul de proprietate. Foarte mulți au avut probleme cu proprietatea. S-au făcut fabrici pe terenurile lor. Era firesc să le reconstitui proprietățile și să le dai acte. Nu au acte de proprietate pe teren și pe construcție. Oamenii aceștia nu pot să plătească impozit pentru că nu au pe ce. Contracte la curent își fac foarte greu, la gaz foarte greu, la apă foarte greu. Oamenii așteaptă să li se rezolve problema proprietății”, a mai spus acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea