Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Călin Popescu Tăriceanu și susținători din 12 județe sunt prezenți la Alba Iulia pentru încheierea campaniei prezidențiale din primul tur

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Popescu Tăriceanu a ales să organizeze la Alba Iulia un eveniment de proporții ce are menirea să încheie campania prezidențială din primul tur al alegerilor. Manifestarea este organizată astăzi, 29 octombrie, de la ora 16.30, la Pavilionul Mercur de lângă Alba Iulia, unde alături de președintele Senatului sunt prezenți susținători din 12 județe: Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Cluj, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Sibiu. 

campanie electorala03

Președintele Senatului și staff-ul de campanie au dorit ca acest eveniment să fie organizat la Alba Iulia, orașul nostru fiind un simbol al Marii Uniri. De altfel, județul Alba a avut cea mai mare reprezentativitate în Guvern, în perioada 2004-2008, când premier a fost Tăriceanu. Pe lângă alocuțiuni, evenimentul include și program artistic, invitații speciali fiind cântăreața de muzică populară, Veta Biriș, doi artiști de la teatrul Bulandra și Fanfara din Cugir.

Călin Popescu Tăriceanu nu a venit la Alba Iulia doar pentru evenimentul de final de campanie, ci de la ora 12.00 va fi prezent la Fabrica de porțelan Apulum. În jurul orei 13.00 va vizita Cetatea Alba Carolina, iar la ora 16.00 va susține o conferință de presă la Pavilionul Mercur.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2 și 16 noiembrie. Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar este susținut de Partidul Liberal Reformator, al cărui președinte este.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea