// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Călin Popescu Tăriceanu și susținători din 12 județe sunt prezenți la Alba Iulia pentru încheierea campaniei prezidențiale din primul tur

Călin Popescu Tăriceanu a ales să organizeze la Alba Iulia un eveniment de proporții ce are menirea să încheie campania prezidențială din primul tur al alegerilor. Manifestarea este organizată astăzi, 29 octombrie, de la ora 16.30, la Pavilionul Mercur de lângă Alba Iulia, unde alături de președintele Senatului sunt prezenți susținători din 12 județe: Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Cluj, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Sibiu. 

campanie electorala03

Președintele Senatului și staff-ul de campanie au dorit ca acest eveniment să fie organizat la Alba Iulia, orașul nostru fiind un simbol al Marii Uniri. De altfel, județul Alba a avut cea mai mare reprezentativitate în Guvern, în perioada 2004-2008, când premier a fost Tăriceanu. Pe lângă alocuțiuni, evenimentul include și program artistic, invitații speciali fiind cântăreața de muzică populară, Veta Biriș, doi artiști de la teatrul Bulandra și Fanfara din Cugir.

Călin Popescu Tăriceanu nu a venit la Alba Iulia doar pentru evenimentul de final de campanie, ci de la ora 12.00 va fi prezent la Fabrica de porțelan Apulum. În jurul orei 13.00 va vizita Cetatea Alba Carolina, iar la ora 16.00 va susține o conferință de presă la Pavilionul Mercur.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2 și 16 noiembrie. Călin Popescu Tăriceanu candidează independent, dar este susținut de Partidul Liberal Reformator, al cărui președinte este.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Răspunsuri la Călin Popescu Tăriceanu și susținători din 12 județe sunt prezenți la Alba Iulia pentru încheierea campaniei prezidențiale din primul tur

 1. Horea 29.10.2014 la 9:15

  „Președintele Senatului și staff-ul de campanie au dorit ca acest eveniment să fie organizat la Alba Iulia, orașul nostru fiind un simbol al Marii Uniri.”

  Pentru toate campaniile electorale „orasul nostru” devine un SIMBOL.
  Dupa ce ele (campaniile) trec, fiecare din acesti „vizitatori” uita cu desavarsire sa-si mai viziteze SIMBOLUL!

 2. gheo 29.10.2014 la 10:59

  De ce nu tine mitingul in fosta zona industriala din alba iulia -Utlaj- la ambient -uzina pe care in guvernarea tariceanu lazar a falimetat- o vanzandu-i fier vechi de parca nu era bagat in fabrica -inginerii financiare- si ca sa se piarda urma a comercializat „uzina „catre privat;
  asta este sariceanu care nu e in stare sa intretina o nevasta dar mite o tara !!!! …un terchea berchea ,un pierde vara ….
  UNDE-I DNA-ul !!! scoate-ti dosarul di sertar !!!

 3. Pilu 29.10.2014 la 15:12

  După marea adunătura de la Pavilion ,,marele şeic” Tăriceanu împreună cu toate cele 5 soţii îi va face o vizită şeicului Mohammed bin Rashid Al-Maktoum al Dubaiului la invitaţia acestuia pentru un fructuos schimb de experianţa, anunţă AFCC (Asociatia Femeilor Cazute in Cap) din care fac parte şi ultimele 4 soţii precum şi toate susţinatoarele acestuia pe care le puteţi vedea şi admira fără bandaje în cadrul marelui eveniment .
  Lăsând gluma la o parte, acest specimen sperjur, lipsit de moralitate nu are ce cauta in politica românească, darămite la funcţia de preşedinte.Numai acele persoane care împartăşesc cu acesta asemenea valori îl pot susţine şi pun ştampila pe numele lui la vot.
  Din păcate mai sunt si alte specimene de aceeaşi speţă în lista candidaţilor la prezidenţiale. Păcat de noi, păcat de ţara noastră că nu am ştiut să ne promovăm adevaratele valori.