Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni, a intrat oficial în PSD

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andres - PSDFostul liberal Călin Andreș, primar al orașului Câmpeni, a semnat astăzi adeziunea la PSD și a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezent alături de președintele organizației județene, Ioan Dîrzu, și de viceprimarul Mihail Trifa, că se alătură social-democraților din județ. El și-a exprimat speranța că cetățenii orașului pe care îl conduce vor înțelege gestul său și îi vor fi alături, astfel încât echipa PSD care ”l-a primit cu brațele deschise să câștige alegerile prezidențiale și alegerile din 2016”.

De astăzi m-am alăturat oficial echipei social-democrate de la nivelul județului Alba. Îmi doresc să avem o colaborare foarte bună și să facem o echipă bună, atât la nivel local, cât și la nivel județean. Nu sunt un oportunist și un șantajist, așa cum au spus unii despre mine, ceea ce fac este pentru binele orașului, pentru cetățenii orașului și nu în ultimul rând pentru cei din zona Munților Apuseni. Sper ca noua echipă pe care am format-o deja la nivelul orașului Câmpeni să mă susțină și să ne susținem reciproc la alegerile care vor avea loc luna viitoare. Sunt convins că domnul deputat Ioan Dîrzu va fi alături de echipa pe care o formăm în Câmpeni și să obținem rezultate foarte bune. Nu sunt omul căruia să-i placă războaiele politice. N-am plecat din PNL printr-un război deschis cu colegii mei, am plecat amiabil. Le-am spus despre ceea ce vreau să fac, sper că nu vor ieși cu articole în presă, în care să lovească în mine sau în colegii de partid. Nu așa se face politică, cel puțin eu nu așa am făcut, deși sunt primar de 11 ani. Mulțumesc președintelui organizației PSD Câmpeni care mi-a întins mâna și care a format o echipă extraordinară la nivelul orașului”, a declarat Călin Andreș.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus, la rândul său, că primarul Andreș, alături de viceprimarul Mihail Trifa care este președintele social-democraților din Câmpeni, au făcut întotdeauna o echipă bună în administrarea orașului și i-a felicitat pentru modul în care au știut să-l gestioneze.

Îi am lângă mine pe colegii cu care, practic, am luptat în ultima campanie electorală. Cetățenii din Câmpeni au cerut ca administrația să meargă mai departe, iar proiectele demarate pentru orașul lor să fie susținute. Primarul Andreș mi-a spus că zona Munților Apuseni are nevoie de un candidat puternic, un candidat care să-i reprezinte și pe moți la Cotroceni, iar acela este Victor Ponta. Am apreciat foarte mult acest lucru și mi-a plăcut cum s-a regăsit în ideile și în atitudinea pe care o va avea, cu siguranță, viitorul președinte al României”, a spus Ioan Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea