Ziarul Unirea
 

Calea către jobul perfect în industria automotive

Star Transmission & Star Assembly îţi oferă noi oportunităţi pentru o carieră în cadrul departamentului Planificare.

Vei avea o privire de ansamblu asupra întregului proces de planificare, de la faza de concept până la producţia de serie efectivă; folosind tehnologie de top, ai posibilitatea să dai viaţă unei noi generații de componente pentru industria automotive. Un job în Planificare nu te ajută să te dezvolţi doar profesional, dar şi personal.

Urmărim evoluţia Mădălinei Man, Inginer planificare, membru în echipa departamentului HUB Planificare.

„Să fii inspector de acceptanță presupune ceva inedit – să planifici, să organizezi și să coordonezi activitățile de acceptanţă a echipamentelor destinate companiilor Grupului Daimler AG din afara Germaniei. Pe lângă multă cooperare, socializare și profesionalism, acest job presupune deschiderea ta la deplasări. Momentul în care am aflat că jobul oferit de STA/STC presupune numeroase deplasări în străinătate, dorința de a face parte din această companie a urcat la 100%. Pe lângă Germania, o a doua țară în care am avut ocazia să ajung a fost Italia. Fiind o iubitoare de bucătărie italiană și având alături oameni care ulterior mi-au devenit prieteni, vestita Bologna a devenit pentru mine de neprețuit. Dezvoltarea mea, însă, nu se oprește aici. Vara anului 2018 urmează să înceapă cu o nouă deplasare emoționantă – China. Shanghai-ul se vestește a fi într-o notă distinctivă ceva excentric și desigur, unic. Fiind într-o continuă sete de nou, aștept cu nerăbdare ca oportunitățile de care beneficiez alături de familia STA/STC să mă surprindă în continuare. Consider că acest job a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut să o fac spre dezvoltarea mea ca persoană.” a transmis Mădălina Man viitorilor ei colegi.

Ești pasionat de industria automotive și vrei să fii parte a unei echipe care crește constant?

Dacă răspunsul tău este DA, avem jobul perfect pentru tine!

*Care sunt cerințele posturilor?

Studii universitare în unul din următoarele domenii: Inginerie mecanică/ electromecanică/ industrială, management producție sau studii similare. Experiența în domeniul automotive reprezintă un avantaj.

Vezi lista completă cu oportunitățile de carieră pe:  www.stcu.ro/en/cariera/

Crezi că eşti candidatul ideal? Aplică acum!

*De ce Star Transmission & Star Assembly? 

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul   www.stcu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...