Rămâi conectat

Ştirea zilei

Câinele salvator Inata, dresat și antrenat de albaiulianul Tiberiu Krizbai, și-a făcut datoria!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*A contribuit la depistarea unei persoane rătăcite într-o pădure din Cluj

Salvamontiștii din Alba au intervenit, alături de cei din Cluj, pentru căutarea unui bărbat de 42 de ani, cu afecțiuni psihice, care a fugit de la “Casa Betsaida” din Sălicea. Stelică Budean a fost găsit sâmbătă, lânga o padure din apropiere, dupa trei zile de la dispariție.

Pe parcursul celor 3 zile de căutări salvamontiștii au acționat împreună cu câinii special antrenați pentru salvări de persoane, între care s-a aflat și Inata Mediguard, crescută și dresată de albaiulianul Tiberiu Krizbai.

Potrivit monitorulcj.ro, reprezentanții Asociaţiei Casa Betsaida au constatat dispariția bărbatului în 12 decembrie. A fost solicitat ajutorul Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania (CST), care au pornit în căutarea cluejanului cu 5 câini special antrenaţi şi 15 voluntari în zonă, alăturide o echipă de 20 de salvamontişti (din Cluj și Alba) și de jandarmi care s-au deplasat în zonă şi au instalat un punct de comandă. Căutările au continuat până sâmbătă după-amiaza când bărbatul a fost găsit căzut în zăpadă, dar în viață.

FOTO: www.retrieverclub.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea