Rămâi conectat

Actualitate

Cabinetele medicale private, obligate să transmită raportări. DSP Alba va demara controale în toate aceste unităţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Numărul cabinetelor medicale private din Alba, care s-au conformat legislaţiei şi au trimis către DSP statisticile din ultima perioadă, este foarte mic. Aceste raportări sunt necesare în vederea elaborării strategiei naţionale în domeniul sănătăţii.

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Alba a făcut apel către cei care deţin cabinete medicale private, pentru a transmite raportări către instituţie în cel mai scurt timp posibil. Din păcate, puţini au fost cei care s-au conformat, astfel că, în perioada următoare, se vor efectua controale la aceste cabinete, iar cele care nu sunt înregistrate în Registrul Unic al Cabinetelor Medicale vor fi suspendate şi se vor alege şi cu amenzi deloc de neglijat.

Ministerul Sănătăţii a demarat procedura de elaborare a strategiei naţionale pentru a avea o imagine clară asupra celor mai frecvente afecţiuni pe fiecare zonă în parte şi pentru a elabora programe de sănătate ţintite pe nevoile populaţiei.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea