Rămâi conectat

Actualitate

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Un bărbat de 32 de ani, din Kansas, a fost găsit mort în mașina sa, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost ucis de propriul câine, după ce animalul a călcat pe trăgaciul armei.

Bărbatul se afla la vânătoare, iar animalul a călcat pe arma omului. Cartușul a fost găsit la fața locului, conform Daily Mail.

Numele bărbatului nu a fost făcut public, dar chiar și așa pe rețele sociale au apărut o mulțime de comentarii critice la adresa sa. Un prieten i-a luat apărarea.

„Tuturor comedianților și experților în arme de aici: Acest băiat a fost prietenul meu. Aceste comentarii sunt pline de ură. Cunosc foarte bine această familie și nu vă pot spune cât de mult suferă în acest moment. Să vă fie rușine”, a scris el.

Astfel de cazuri în care oamenii sunt împușcați de animale sunt rare. Dar și în noiembrie, un bărbat din Turcia a murit într-un incident similar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea