Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

C. Cristea şi Poverlovici au debutat la noile echipe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Fostul mijlocaş unirist Călin Cristea, transferat în această iarnă contra sumei de 70.000 de euro la Pandurii Târgu Jiu, a debutat în tricoul noii sale formaţii. Gorjenii, aflaţi în cantonament la Belek au câştigat cu 3-2 (2-0) meciul amical disputat pe un teren din Complexul Sportiv Arkadia, în compania unei selecţionate de tineret a Ungariei, jucătorul albaiulian (22 ani) evoluând pe întreaga durată a actului secund. Şi în al doilea test din Turcia, eşec 0-1 (0-1) cu FC Baku (Azerbaidjan), Călin Cristea a intrat la pauză, dar într-o formulă considerată a titularilor grupării antrenate de Petre Grigoraş.
De asemenea, în această perioadă, Victoria Brăneşti efectuează un stagiu centralizat tot în Antalya, la Belek. Echipa pregătită de Ilie Stan a susţinut două întâlniri de verificare, 2-0 (0-0) cu NK Osijek şi 0-0 cu FC Abseron (Azerbaidjan). În ambele partide fundaşul Andrei Poverlovici (25 ani), ce s-a despărţit de Unirea Alba Iulia după ce a câştigat memoriul depus şi a devenit liber de contract, a fost folosit în prima garnitură utilizată de prim-divizionară. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea