Bună seara domnule prefect al județului Alba. Ce faceți? Sunteți bine?

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Bună seara domnule prefect al județului Alba. Ce faceți? Sunteți bine?

Fostul consilier județean și actualul secretar de stat, Daniel Zdrânc, cere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba mai multă transparență în situația epidemiologică actuală, adresându-i președintelui acestuia, prefectul Nicolae Albu, o serie de întrebări retorice.

„Bună seara domnule prefect al județului Alba,

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ce faceți? Sunteți bine? Oare noi, cetățenii județului Alba nu merităm să știm ce se întâmplă în județul pe care îl păstoriți?

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Conform informațiilor apărute în presa locală, există deja mai multe focare de coronavirus în Alba, despre care nu vreți să ne spuneți. Sunt oameni care stau „IZOLAȚI” dar nu ne spuneți UNDE? Cum ne putem proteja în condițiile astea? Dacă spre exemplu un vecin a fost în contact direct cu o persoană infectată și nu respectă cu strictețe izolarea, poate transmite virusul celor de langă el, fără ca ei măcar să știe ce i-a lovit? Vor afla însă după câteva zile, o săptămână…

Faceți anchete epidemiologice dar nu ne spuneți unde sunt contacții direcți ai celor confirmați sau cei care așteaptă rezultatul testării…

Ce s-a întâmplat cu românii veniți în ultimele săptămâni în Alba? Câți dintre ei au fost testați, câți au fost trimiși în carantină și câți în izolare? De ce atâta secretomanie?

Sunteți președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba iar lipsa dumneavoastră de transparență a creat multă neliniște și critici în rândul cetățenilor, care nu au acces la date oficiale privind îmbolnăvirile din jurul lor. Transparența nu e o vulnerabilitate, ci baza încrederii între stat și cetățean”, a fost mesajul vicepreședintelui PSD Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419