Rămâi conectat

Curier Județean

Bumbac promite să se schimbe în retur „Vorbesc prea mult, dar o să fiu altul în primăvară” a spus apărătorul unirist

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lui Constantin Bumbac, unul dintre fundaşii de bază ai Unirii Alba Iulia în prima parte a campionatului i se potriveşte eticheta de „gură mare”, comportamentul său neîntrunind sufragiile băncii tehnice şi conducerii administrative. Cu un randament peste media echipei, apărătorul în vârstă de 27 ani s-a dovedit o achiziţie reuşită, dar în acelaşi timp a „păcătuit” deseori prin ieşirile şi atitudinea sa de „lider verbal al vestiarului”, lucruri ce nu au fost întru totul pe placul antrenorilor şi şefilor. „Acum în vacanţă îmi analizez şi eu evoluţiile, prestaţia în ansamblu, văd ce am făcut bine şi unde am greşit. Sunt genul de jucător care vorbeşte prea mult, dar promit că o să mă schimb în retur, nu o să mai păcătuiesc la acest capitol„, a afirmat Bumbac. Fotbalistul mai are contract până la vară cu „alb-negrii” şi de la 1 ianuarie 2012 poate semna cu orice echipă, însă spune că deocamdată nu se gândeşte la despărţirea de Unirea. „Deşi există tatonări pentru o posibilă plecare, aş vrea să continuu la Unirea, să încheiem campionatul pe locul trei şi să promovăm, profitând de problemele primelor clasate, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa. Pe de altă parte însă, aştept să vină oferte concrete, profitabile pentru club şi mine„, a admis Bumbac.
*Să vină Moş Crăciun
Un diferend verbal cu Bumbac după jocul de la Târgovişte, coroborat cu un conflict cu juniorul Schuller l-a determinat pe Ioan Dida să demisioneze din funcţia de preşedinte executiv. Surse apropiate Unirii susţin că la un moment dat, la încheierea turului s-a luat în discuţie chiar renunţarea la serviciile longilinului fundaş, însă până la urmă momentan s-a lăsat liniştea asupra cazului, mai ales că Unirea traversează o acută criză financiară. „Eu pun mult suflet în ceea ce fac şi poate din acest motiv mai greşesc. Acum ne dorim să vină Moş Crăciun şi pentru noi jucătorii. Ne-am făcut datoria, am realizat rezultate nescontate la debutul stagiunii, ne dorim să se rezolve cât mai rapid situaţia restanţelor„, a conchis Bumbac, al doilea în topul unirist al minutelor jucate (1246), autorul golului egalizator din remiza cu Poli Timişoara.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea