Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bradul de Crăciun 2023: Cât a ajuns să coste brazii naturali și artificiali? Care prețuri sunt cele mai accesibile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bradul de Crăciun 2023: Cât a ajuns să coste brazii naturali și artificiali? Care prețuri sunt cele mai accesibile de pe piata.

Întrebarea care îi preocupă pe mulți în această perioadă festivă este: cât costă cel mai accesibil brad natural de Crăciun de pe piață?

Ofertele pentru brazii naturali încep de la 65 de lei și pot ajunge până la 200 de lei, oferind astfel o gamă diversificată de prețuri pentru toate preferințele și bugetele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru cei care doresc un brad de dimensiuni mai reduse, situat între 1 metru și 1.30 metri, există opțiuni începând de la 40 de lei, o soluție potrivită pentru cei care doresc să economisească spațiu.

 

Dacă preferați un brad mai înalt, situat în intervalul de 110-150 cm, prețul este de 89.98 lei per bucată. În prezent, la Dedeman, un brad natural tăiat, de Crăciun, verde, cu înălțimea cuprinsă între 140 și 170 de centimetri, poate fi achiziționat la prețul de 65 de lei.

Pentru cei care doresc să își împodobească locuința cu un brad impresionant, la fel de înalt ca și casa, Dedeman oferă două variante. Fie alegeți un brad natural tăiat, standard, cu înălțimea între 220 și 250 de centimetri, la prețul de 159.90 lei per bucată, fie optați pentru varianta Premium, la 194.98 lei per bucată, cu o înălțime cuprinsă între 200 și 250 de centimetri.

Citește și: 15 decembrie | Târg de Crăciun la Alba Mall, oragnizat de copiii Grădinițelor 8, 9 și Pâclișa: Se vor găsi decorațiuni de Crăciun, colinde românești și multă căldură sufletească

În timp ce brazii de Crăciun naturali sunt alegeri tradiționale și aduc o atmosferă autentică în casele noastre în perioada sărbătorilor, o altă opțiune tot mai populară este reprezentată de brazii artificiali. Aceștia vin în diverse stiluri și dimensiuni, oferind o alternativă practică și economică pentru cei care doresc să evite căutarea și achiziționarea unui brad natural în fiecare an.

În magazinele specializate, prețurile pentru brazii artificiali încep de obicei de la aproximativ 50 de lei și pot ajunge până la sume considerabile, depășind chiar și 10.000 de lei, în funcție de caracteristicile specifice ale fiecărui brad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea