Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Bordurile de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia vor fi schimbate după 14 ani. Investiție de 34.000 de lei

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bordurile de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia vor fi schimbate după 14 ani – investiția ridicându-se la suma de aproximativ 34.000 de lei, potrivit reprezentanților primăriei.

borduri Alba Iulia02Bordurile de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, vis-a-vis de Parcul Unirii, – aproximativ 1.000 de metri liniari – vor fi înlocuite în baza contractului de reparații și întreținere a drumurilor încheiat cu firma Elis Pavaje în 2014.

Lucrările au început în 20 iulie și, potrivit reprezentanților primăriei, vor fi terminate până cel târziu în 10 august 2015. Totodată vor fi înlocuite și bordurile aflate la intersecția Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Horea și Bulevardul Încoronării.

Decizia de înlocuire a fost luată deoarece bordurile vechi, o parte din ele fiind deja scoase, erau ”foarte deteriorate și aveau cote diferite”, iar cele noi ”vor schimba foarte mult aspectul zonei”, spun reprezentații primăriei.

Noile borduri, B 3 din beton de ciment, vor avea aceeași formă și dimensiune ca și cele de pe Bulevardele vecine, Horea și Încoronării. Bulevardul 1 Decembrie 1918 se află într-o zonă des circulată din Alba Iulia și se întinde pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Primăria a încheiat, în urma unei licitații, un acord cadru valabil pentru patru ani cu Elis Pavaje pentru lucrări de întreținere și de reparații curente a străzilor din municipiul Alba Iulia, lotul 4.

[nggallery id=779]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea