Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bojana Stojkovic (Serbia) – un nou transfer la Volei Club Alba Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-divizionara feminină Volei Club Alba Blaj se pregăteşte sub comanda antrenorului principal Marius Macarie, ajutat de Liliana Bogendorfer, pentru primul său sezon în Divizia A1.

În intersezon, conducerea formaţiei blăjene a efectuat 5 transferuri, dintre care două internaţionale: Marija Sandic, jucătoare în vârstă de 29 de ani, din Muntenegru, care evoluează pe postul de centru şi Alexandra Alice Kapelovies, voleibalistă în vârstă de 23 de ani, care evoluează pe postul de coordonator, ultima dată la CSU Sibiu, după ce a petrecut trei sezoane în Franţa. Celelalte jucătoare noi sunt: Irina Alexandru, universal, 26 de ani, de la CSM Lugoj, Adriana Dudnic, extremă, 35 de ani, de la CSM Comision Brăila şi… o nouă stranieră: Bojana Stojkovic (27 ani, din Serbia, ultima dată la Zelezniciar).

Nou-venita a mai evoluat în carieră la Jestino şi Trent în ţara natală, respectiv Milano (Italia, 2007-2008) şi Maribor (Slovenia, 2008-2009), iar pentru a o înregimenta (negocierile sunt foarte avansate) blăjenii au renunţat la serviciile altei jucătoare achiziţionate în această vară, respectiv Anca Paşca, centru, 28 de ani, de la CSU Piteşti.

Avem un lot destul de echilibrat, cu care cred că putem face faţă cu brio în Divizia A1. Până acum am pus mai mult accentul pe pregătirea fizică, dar încet, încet începem să ne acomodăm cu mingea. Sperăm ca jucătoarea din Serbia să se alăture lotului până la finele săptămânii„, a afirmat Macarie.

Formaţia din „Mica Romă” va participa în week-end la primul turneu de pregătire, la Cluj Napoca, alături de echipa locală Universitatea, CSM Medicina Tg. Mureş şi o formaţie universitară din Olanda, în luna septembrie urmând alte jocuri de verificare, la Piatra Neamţ, Bacău, dar şi un turneu organizat la Blaj.

Primele meciuri oficiale pentru Volei Club Alba Blaj sunt programate în Cupa României, în 26 şi 29 septembrie, cu CSM CSU Argeş Piteşti, iar în campionat va debuta pe 6 octombrie, acasă, cu SCMU Craiova.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea