Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bogdan Medrea, schimbat din funcția de director al Electrica Distribuție Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud S.A. a luat decizia schimbării lui Bogdan Medrea din funcția de director al Electrica Distribuție Alba.

Bogdan Medrea a ocupat postul de director al Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba din februarie 2014, venind pe această funcție din cadrul companiei.

Bogdan Medrea, consilier local în Alba Iulia pe listele PSD, a fost recent ales în funcția de președinte al organizației din Alba Iulia.

Locul său va fi luat de Daniel Muntean, care lucrează tot în cadrul companiei.

Electrica este o companie cu capital privat din România, care are ca obiect de activitate distribuția și furnizarea de energie electrică.

Acționarul principal al Electrica SA este statul, reprezentat prin Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri (48,78%), urmat de BERD, cu 8,66%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea