Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Bogdan Borza continuă cursa spre medalii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce concitadinul său Rareş Andriuc a căştigat titlul naţional la dublu la Under 16 (cugireanul urmând ca la începutul lunii viitoare să joace pentru echipa României în Belarus), tenismanul Alexandru Bogdan Borza (CSO Cugir, numărul 3 pe tablou) continuă cursa spre medalii la Campionatul Naţional Under 14 la tenis, atât la simplu cât şi la dublu. Victoria cu un sec 6-0, 6-0 în sferturile de finală, în faţa deveanului Dragoş Mădăraş i-a adus lui Bogdan Borza calificarea în penultimul act, unde l-a întâlnit ieri pe Sergiu Bucur (CS Mamaia, favoritul numărul 2). De asemenea, la dublu Borza împreună cu Nicuşor Frunză (Sportul Studeţesc), cotaţi drept principalii favoriţi pe tablou, a câştigat, scor 6-1, 6-1, în compania perechii compuse din Radu Popa (Dacia Galaţi) şi Teodor Vasile (Venus Brăila). Pentru a accede în finală tenismenul de sub Drăgana împreună cu partenerul său vor trebui să depăşească cuplul format din Răzvan Grigorescu (Carpaţi Sinaia) şi Valentin Vanţă (SCM Deva). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea