Boc, Blaga şi Tabără, aşteptaţi la conferinţa de alegeri a PDL Alba

La conferinţa de alegeri a PDL Alba care începe azi, la ora 11.00, la Casa de Cultură de Sindicatelor, şi-au anunţat participarea secretarul general al partidului Vasile Blaga şi Valeriu Tabără, ministru al Agriculturii. La Alba Iulia este aşteptat astăzi şi preşedintele PDL Emil Boc, existând potrivit unor surse din partid foarte mari şanse ca el să fie prezent azi în sală. Democrat-liberalii din Alba îşi aleg conducerea, la conferinţă fiind aşteptaţi circa 600 de delegaţi din întreg judeţul. (I.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

costelus2011 5 februarie 2011 at 16:17

sa -i ajute dumnezeu sa se aleaga bine dar ce fac cu hava cand pleaca ambasador ….cine va fi atunci presedinte poate olar ca este este bun….. .

Ion popescu 6 februarie 2011 at 8:34

Costelus 2011, sa-i ajute Dumnezeu sa se duca dracului toti PDL-istii astia, ca au pus tara pe butuci, Trasni-ar Dumnezeu sa-i Trasneasca

HH 5 februarie 2011 at 22:06

ASTEPTATI DE CINE ?! DE CLIENTELA + CATIVA FRAIERI CARE MAI CRED BALIVERNELE LUI BOC- BASESCU CU „DEFORMAREA STATULUI „

Da! 6 februarie 2011 at 8:52

…astia nu au nimic comun cu cetatenii tarii;…nu stiu cand sa se retraga de la putere unde s-au cocotat,,…..pana cand nu se compromit !….s-au poate nu sunt lasa-ti sa cedeze de cei care i-au finantat !……sunt credinciosi ,dar robi ai „materialismului”….isi vand tara , isi tradeaza neamul, muncesc in folosul imperialismului habsburgic ………….nu stiu ce fac!?…..tragedia noastra este ca nu sunt unii mai buni ca altii…..unde nu este EDUCATIE nimic nu e!!!!

un om simplu 6 februarie 2011 at 21:32

bai fratilor tara a distruso ILIECU cu clica lui!!!

Comentariile sunt oprite