Rămâi conectat

Sport

Boboc confirmă posibila revenire la Unirea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Cu memoriul pentru Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne pregătit (mai trebuie achitată doar taxa de 2000 de franci elveţieni), uniriştii aşteaptă ca astăzi să încaseze suma de 50.000 de euro de la Empoli FC, echipă ce activează în Serie B. Cum sunt scadente până la finele lunii memoriile celor cinci foşti echiperi (Kanyuka, Cernea, G. Ivan, Spătaru, Ad. Câmpeanu), „alb-negrii” riscă o depunctare imediată. La balanţa restanţelor se adaugă rata contractuală pe luna octombrie şi 7 prime neachitate (5 din luna anterioară) – recompense cifrate la 5700 lei pentru fiecare titular (aproximativ 1300 euro). Elevii lui Stelian Gherman au vacanţă în această săptămână, tocmai pentru a se linişti apele, divizionara secundă sperând să rezolve problemele cât de repede posibil.
l”La Buzău nu mă întorc”
În condiţiile despărţirii certe de Cornel Cernea, şefii Unirii vor să întărească flancul stâng prin revenirea lui Dragoş Boboc, plecat în vară la Gloria Buzău („lanterna roşie” din seria estică). „La Buzău nu mă întorc! Sunt dispus să mă întorc la Alba Iulia, la fel ca şi iarna trecută când am venit cu inima deschisă”, a afirmat mijlocaşul în vârstă de 30 de ani. Boboc nu şi-a depus memoriu pentru cele două salarii restante din returul trecut şi poate părăsi Gloria Buzău liber, dacă va renunţa la drepturile cuvenite pe 4 luni!!! „Eu m-am simţit bine la Unirea, am şi discutat cu conducătorii de acolo. Există interes, dar în primul rând aş vrea să-mi fie plătite drepturile vechi”, a spus Boboc. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea