Blatul PNL – PSD – faza pe județe

Un proverb românesc spune că minciuna are picioare scurte, aceasta vorbă înțeleaptă are valoare și în politică . Marea minciună politică numită USL, moșită de Voiculescu, Ponta , Antonescu cu scopul de a pune mâna pe justiție, în România își dă arama pe față tot mai clar, își arată roadele și monștrii pe care i-a format.

”Atunci cănd vom avea justiția vom avea și puterea” este declarația făcută de Dan Voiculescu care spunea acest lucru fără emoții în vara anului 2012 când PNL și PSD au pus la cale lovitura asupra statului de drept, prin încălcarea grosolană a tuturor legilor, regulamentelor și cutumelor parlamentare și au suspendat Președintele României , cel care era obstacolul in atingerea telului lor.

ELIT

Săptămâna trecută în PNL a erupt mizeria blatului PSD, PNL făcut în capitală, unii liderii PNL au acuzat că partidul a fost într-un non combat generalizat în București ceea ce a dus la câștigarea alegerilor locale lejer de către PSD.

Sigur pentru cei mai mulți acest lucru era unul evident, dacă ținem cont de faptul că PNL nu a fost în stare să își găsească un candidat performant pentru București. Eu spun că nu au vrut, tocmai așa au parafat înțelegerea cu PSD.

Această mizerie a unor înțelegeri între PSD și PNL a fost scoasă de sub preș în mai toate județele țării, cea mai proaspătă evidențiere a prieteniei între PNL și PSD a fost făcută de către fostul, actualul și viitorul posibil președinte PSD Alba Ioan Dârzu .

ADEZIUNE PLUS

Dupa o scurtă îndepărtare a sa de la conducerea organizației județene, la revenirea în funcție domnia sa a găsit explicația rezultatelor slabe ale PSD Alba în alegerile locale, spunand mai voalat, că au existat legături cu PNL făcute de unii lideri ai PSD. Acum nu știu căt timp i-a trebuit sau cum de a văzut doar acum că domnul Florea Ioan este cureaua de transmisie în acest angrenaj.

Ceea ce a fost de arătat s-a arătat, îl citez pe domnul Dârzu ,, am rupt orice legătură cu baronii PNL-PDL,, făcând referire la înlăturarea domnilor Florea și Sandea din funcții, precum și ai altor aleși locali, printre care se află și liderul PSD Sebeș, unde în opinia mea a fost cea mai clară înțelegere între PSD și PNL în alegerile locale din acest an, edilul în funcție Alexandru Dăncilă fiind obligat să renunțe la candidatură pentru a creea drum liber candidatului PNL .

Uite așa electoratul a fost păcalit de cele două partide combinatoare, iar acum aceaștia încep să se verse în spațiu public tot ceea ce se știa mai mult sau mai puțin.

Unul dintre pilonii de bază ai USL ai acestei minciuni politice este domnul Atanasiu care încearcă să își arate veleitățile demne de ”mama Omida” și își prezintă public ”visele” spunând cine, ce și cum va accede în noul Parlament și bineînțeles domnia sa nu poate dormi de grija PMP.

Acest domn liberal este cel arătat cu degetul de către liderii PNL, identificândul drept combinatorul șef la București și vinovat pentru rezultatele obținule la alegerile locale din 2016, așa că ar face bine să își rezolve problemele și să se lase de preziceri că nu il prinde această meserie.

Am arătat de multe ori cum au fost mintiti românii in 2012, încercând să prezint USL-ul ca pe o înțelegere făcută între PSD si PNL, cu scopul de-ai păcăli pe români, o înțelegere făcută de cei care știau că brațul lung al legii urma să îi agațe. Iată acum încet, încet se desconspiră unu căte unu.

Aceste doua partide au făcut mult rău țarii și acum se arată cu degetul unul pe celălalt, de aceea consider că este momentul ca asemenea manipulări politice să nu mai fie posibile .

Partidul Mișcarea Populară este o alternativă viabilă la PSD și PNL, suntem un partid tânar care a reușit să se valideze în cei 3 ani de existență ca un partid politic puternic, cu oameni valoroși care va arăta în alegerile următoare că principiile unei democrații sănătoase trebuie respectate, că proiectele și programele politice sunt mult mai importante decât combinațiile politice pe sub masă.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Claudiu Răcuci, fostul deputat PNL de Alba, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării: Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Claudiu Răcuci, fostul deputat PNL de Alba, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării: Decizia, publicată în Monitorul Oficial… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

marius 13 august 2016 at 9:19

Blat pentru prajituri. Poate mai meditati asupta continutului aluatului. In rest, o umplatura nu prea gustoasa si greu digerabila.

stefan 15 august 2016 at 11:13

Voi nu ati facut fuziune cu cei mai mari mafioti,UNPR?Faceti aliante si cu dracul,numai sa ajungeti la ciolan.

Leana 16 august 2016 at 9:57

Domnule Negrut , de ce la Farau ati sustinut si votat candidatul PNL-ului la functia de viceprimar?Blatul nu se aplica si la voi?
Aceeasi mizerie…

Comentariile sunt oprite