Rămâi conectat

Politică Administrație

Blatul PNL – PSD – faza pe județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un proverb românesc spune că minciuna are picioare scurte, aceasta vorbă înțeleaptă are valoare și în politică . Marea minciună politică numită USL, moșită de Voiculescu, Ponta , Antonescu cu scopul de a pune mâna pe justiție, în România își dă arama pe față tot mai clar, își arată roadele și monștrii pe care i-a format.

”Atunci cănd vom avea justiția vom avea și puterea” este declarația făcută de Dan Voiculescu care spunea acest lucru fără emoții în vara anului 2012 când PNL și PSD au pus la cale lovitura asupra statului de drept, prin încălcarea grosolană a tuturor legilor, regulamentelor și cutumelor parlamentare și au suspendat Președintele României , cel care era obstacolul in atingerea telului lor.

Săptămâna trecută în PNL a erupt mizeria blatului PSD, PNL făcut în capitală, unii liderii PNL au acuzat că partidul a fost într-un non combat generalizat în București ceea ce a dus la câștigarea alegerilor locale lejer de către PSD.

Sigur pentru cei mai mulți acest lucru era unul evident, dacă ținem cont de faptul că PNL nu a fost în stare să își găsească un candidat performant pentru București. Eu spun că nu au vrut, tocmai așa au parafat înțelegerea cu PSD.

Această mizerie a unor înțelegeri între PSD și PNL a fost scoasă de sub preș în mai toate județele țării, cea mai proaspătă evidențiere a prieteniei între PNL și PSD a fost făcută de către fostul, actualul și viitorul posibil președinte PSD Alba Ioan Dârzu .

Dupa o scurtă îndepărtare a sa de la conducerea organizației județene, la revenirea în funcție domnia sa a găsit explicația rezultatelor slabe ale PSD Alba în alegerile locale, spunand mai voalat, că au existat legături cu PNL făcute de unii lideri ai PSD. Acum nu știu căt timp i-a trebuit sau cum de a văzut doar acum că domnul Florea Ioan este cureaua de transmisie în acest angrenaj.

Ceea ce a fost de arătat s-a arătat, îl citez pe domnul Dârzu ,, am rupt orice legătură cu baronii PNL-PDL,, făcând referire la înlăturarea domnilor Florea și Sandea din funcții, precum și ai altor aleși locali, printre care se află și liderul PSD Sebeș, unde în opinia mea a fost cea mai clară înțelegere între PSD și PNL în alegerile locale din acest an, edilul în funcție Alexandru Dăncilă fiind obligat să renunțe la candidatură pentru a creea drum liber candidatului PNL .

Uite așa electoratul a fost păcalit de cele două partide combinatoare, iar acum aceaștia încep să se verse în spațiu public tot ceea ce se știa mai mult sau mai puțin.

Unul dintre pilonii de bază ai USL ai acestei minciuni politice este domnul Atanasiu care încearcă să își arate veleitățile demne de ”mama Omida” și își prezintă public ”visele” spunând cine, ce și cum va accede în noul Parlament și bineînțeles domnia sa nu poate dormi de grija PMP.

Acest domn liberal este cel arătat cu degetul de către liderii PNL, identificândul drept combinatorul șef la București și vinovat pentru rezultatele obținule la alegerile locale din 2016, așa că ar face bine să își rezolve problemele și să se lase de preziceri că nu il prinde această meserie.

Am arătat de multe ori cum au fost mintiti românii in 2012, încercând să prezint USL-ul ca pe o înțelegere făcută între PSD si PNL, cu scopul de-ai păcăli pe români, o înțelegere făcută de cei care știau că brațul lung al legii urma să îi agațe. Iată acum încet, încet se desconspiră unu căte unu.

Aceste doua partide au făcut mult rău țarii și acum se arată cu degetul unul pe celălalt, de aceea consider că este momentul ca asemenea manipulări politice să nu mai fie posibile .

Partidul Mișcarea Populară este o alternativă viabilă la PSD și PNL, suntem un partid tânar care a reușit să se valideze în cei 3 ani de existență ca un partid politic puternic, cu oameni valoroși care va arăta în alegerile următoare că principiile unei democrații sănătoase trebuie respectate, că proiectele și programele politice sunt mult mai importante decât combinațiile politice pe sub masă.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea