Rămâi conectat

Politică Administrație

Blajul va avea un ștrand la standarde europene. Lucrările încep în martie-aprilie 2015

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

strand Blaj01Administrația locală din Blaj va construi în locul vechiului ștrand din parcul Avram Iancu, unul nou, la standarde europene, de care blăjenii se vor bucura, cel mai probabil, din primăvara anului 2016.

Primarul Gheorghe Rotar și-a arătat nemulțumirea că un asemenea oraș nu are un loc pentru răcorire și relaxare, iar locuitorii trebuie să parcurgă, aproximativ 35 de kilometri, până în Târnăveni, la cel mai apropiat ștrand. Acesta a precizat că proiectul noului obiectiv va fi finalizat până în 1 septembrie 2014, iar lucrările vor începe în martie-aprilie.

”Eu am considerat că un ștrand nu e apanajul administrației locale, ci a agenților economici, a investitorilor. Din păcate am așteptat de 3-4 ani să vină și le făceam orice facilitate, le concesionam terenul cu condiția să facă. Nu a venit nimeni. Nu am ce să fac, trebuie să fac un ștrand. Când aud că merg în Târnăveni, mor. Urmează licitația și în martie ne apucăm de lucru. Când se finalizează nu pot să spun acum”, a precizat Gheorghe Rotar.

Acesta a declarat că nu îl sperie investiția, ci mai de grabă administrarea. Obiectivul va fi cel mai probabil scos la licitație. ”Mă interesează să iasă o lucrare exponențială. Este un proiect care trebuie să-l fac. De investiție nu îmi este frică. Ci de administrare. Trebuie ținut la un anumit standard”, a mai spus acesta.

Ștrandul va avea loc de agrement, două bazine, pentru adulți și copii.

Orașul Blaj are în prezent 16.000 de locuitori cu domiciliul stabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea