Rămâi conectat

Curier Județean

BLAJ: Un minor de 14 ani i-a furat geanta cu 16 mii de lei, unei pensionare, în timp aceasta şedea pe o bancă

Bogdan Presecan

Publicat

în

O pensionară de 71 de ani din Blaj care purta în geantă suma de 16 mii de lei a fost furată, marţi, 13 martie, de un băiat în vârstă de 14 ani.

Acesta, în timp ce femeia şedea pe o bancă din faţa unui bloc de locuinţe din Blaj, în jurul orei 18,30, a trecut în fugă pe lângă victimă şi i-a smuls geanta, după care s-a făcut nevăzut printre blocuri.

Septuagenara a înştinţat poliţia despre ce i s-a întâmplat doar a doua zi dimineaţa. La câteva ore de la sesizare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe adolescentul de 14 ani, principalul suspect de comiterea furtului. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a reuşit recuperarea întregului prejudiciu care a fost restituit păgubitei.

Norocoasa pensionară se pare că avea obiceiul de a-şi lua cu ea toate economiile când pleca de acasă, de frică să nu fie călcată de hoţi. Minorul, care pentru câteva ore a simţit cum e să fii bogat, provine dintr-o familie săracă şi nu avea habar că în poşeta pensionarei va găsi o mică avere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat pentru care minorul riscă ani buni de detenţie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Sebeș, cercetat pentru FURT: Ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un spațiu de depozitare al unui supermarket din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Sebeș, cercetat pentru FURT: Ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un spațiu de depozitare al unui supermarket din oraș Un bărbat din Sebeș este cercetat de polițiști pentru furt după ce ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un spațiu de depozitare al unui supermarket din oraș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea