Rămâi conectat

Curier Județean

BLAJ: Un minor de 14 ani i-a furat geanta cu 16 mii de lei, unei pensionare, în timp aceasta şedea pe o bancă

Bogdan Presecan

Publicat

în

O pensionară de 71 de ani din Blaj care purta în geantă suma de 16 mii de lei a fost furată, marţi, 13 martie, de un băiat în vârstă de 14 ani.

Acesta, în timp ce femeia şedea pe o bancă din faţa unui bloc de locuinţe din Blaj, în jurul orei 18,30, a trecut în fugă pe lângă victimă şi i-a smuls geanta, după care s-a făcut nevăzut printre blocuri.

Septuagenara a înştinţat poliţia despre ce i s-a întâmplat doar a doua zi dimineaţa. La câteva ore de la sesizare, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe adolescentul de 14 ani, principalul suspect de comiterea furtului. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a reuşit recuperarea întregului prejudiciu care a fost restituit păgubitei.

Norocoasa pensionară se pare că avea obiceiul de a-şi lua cu ea toate economiile când pleca de acasă, de frică să nu fie călcată de hoţi. Minorul, care pentru câteva ore a simţit cum e să fii bogat, provine dintr-o familie săracă şi nu avea habar că în poşeta pensionarei va găsi o mică avere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat pentru care minorul riscă ani buni de detenţie.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Penitenciarul Aiud caută oportunități de muncă pentru persoanele private de libertate: Care sunt avantajele muncii cu deținuți Vineri, 26 iulie 2024, la Penitenciarul Aiud a avut loc întâlnirea între reprezentanții Penitenciarului și operatorii economici/angajatori, potențiali beneficiari ai forței de muncă oferite de persoanele private de liberate. Cu ocazia acestei întâlniri au fost prezentate de către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea